Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Covasna, Bretcu - 38000 EURO

38000 €  De vanzare
Vand casa in com. Bretcu, jud. Covasna - 6 camere, 2 bai, 2 balcoane, mansarda, beci; - utilitati: apa curenta + curent electric; - suprafata casa 220 mp, curte+gradina 800mp; - cuptor din caramida in curte; - pomi fructiferi; - gard din piatra si beton; - situata la drumul principal;

Pe site din 03-07-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 220 m2
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bretcu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bretcu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bretcu.

Este Bretcu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Covasna, Bretcu  - 215000 EURO Proprietar 215000 €
Vanzare casa Covasna, Bretcu - 215000 EURO Bretcu, Bretcu , jud. Covasna

Proprietar, nu colaborez cu agentii. Casa de vanzare, jud. Covasna, localitatea Bretcu, str. Principala DN11 (centru) (10 min de Tg Secuiesc). Suprafata totala ~1700mp Imobilul este intabulat in CF. Structura: 5 camere + dressing separat, baie nou renovata, bucatarie + spatiu de luat masa, anexat bucatariei, camara alimente. Casa se vinde partial mobilata. Acoperis nou, cu tigla de calitate, respectiv tabla (Bilka) Utilitati: apa, curent electric, gaz, canalizare noua, centrala proprie cu gaz, cu calorifere in fiecare camera, aditional sobe teracota gaz + lemne. Geamuri termopan cu rama stratificata. *Apa calda si rece este introdusa in corpul de casa mare, avand astfel posibilitatea construirii unei bai suplimentare. Dispune de asemenea de cablu, internet, telefonie fixa, sistem de monitorizare video. Curte: garaj mare, birou cu posibilitate de alta amenajare, foisor cu gratar, gradinita cu balansoar la iesirea din foisor. Gradina mare cu livada, 24 pomi fructiferi (peri, pruni,nuc) Alte facilitati: Beci incapator, pod mansardabil, atelier, grajd complet renovat 2023, gard nou pe suprafata intregului perimetru. in imediata apropiere se afla: Biserica Romano-Catolica, Casa de Cultura, magazine, gradinita, scoala, statie de autobuz. Pret: 215.000€ negociabil Telefon: 07******00/ 07******55 Vizionarile se stabilesc in prealabil la telefon. Case de vanzare - Bretcu , Case de vanzare - Covasna

215000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(