Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Bethausen - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Oaza ta de liniste in Bethausen Te-ai saturat de agitatia din oras, de galagia si gazele masinilor, de aglomeratie si ignoranta? Hai la sat! Aici totul merge mai incet, simti legatura intre tine si natura, iar vecinii nu iti sunt necunoscuti si iti ofera tot timpul o mana de ajutor. Aici, cainele tau poate alerga si nu este tinut inchis in apartament, pisica va avea sigur parte de compania altor pisici, iar copiii se pot juca pe strada afara, la fel cum poate ai facut si tu la varsta lor. Noi iti oferim casa potrivita, care este gata mobilata, aranjata, trebuie doar umpluta cu suflete bune si fericite! Tu, trebuie doar sa ne suni pentru a programa o vizita, sa vezi si sa simti spiritul de la tara. Dar, hai sa iti dau si cateva detalii despre casa: Terenul total are o suprafata de 1515 m2, iar casa este construita din caramaida si are o suprafata de 250 m2. Casa are apa de la retea, insa avem si o fantana forata, deasemenea avem si canalizare plus fosa. Incalzirea se face prin centrala cu lemne. Toaleta este in casa, insa si afara, ca doar esti la tara :). Baia mare dispune de o cada, iar in a doua baie a fost o cabina de dus, care a fost insa scoasa afara. Dar, daca vrei si o cabina de dus, ai toate legaturile necesare disponibile. Bucataria este dotata cu tot necesarul. Podul nu este izolat, deci este folosibil pe post de depozit. Per total, casa are 3 camere, bucatarie, baie, toaleta, spais, hol si pod. Anexe sunt: Garaj, atelier, cocina porci, bucatarie de vara. Curte betonata, cu vie rosie si rondou de flori pe langa casa. In Bethausen gasesti tot necesarul: farmacie, dispensar, scoala, gradinita, biserica catolica si ortodoxa, magazine, pensiune, benzinarie si cel mai important: raul Bega in care se poate face baie si pescui. Daca vrei mai mult decat o baie racoritoare in Bega, atunci ai la 29 km distanta lacul Surduc sau daca vrei o plimbare la munte, Valea lui Liman este la doar 46 km de tine. Pana la gara faci 2 km, iar la 10 km este autostrada care te duce pana la Lugoj (27 km) sau Timisoara (70 km). Asa ca, suna la numarul acesta 723 - arata telefon - - Viorica si hai sa ne intalnim sa vezi viitoarea ta casa!

Pe site din 30-05-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bethausen.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bethausen. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bethausen.

Este Bethausen zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Bethausen  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa Timis, Bethausen - 20000 EURO Bethausen, Bethausen , jud. Timis

Vand casa veche pretabila demolarii, 1460mp, pe colt, aproape de Bega si magazine. Gradina cu pomi si vie. Utilitati: curent electric si apa. Canalizare pe strada. Bethausen, 309, Timis, tel 07******90 pret 20000 euro Case de vanzare - Bethausen , Case de vanzare - Timis

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(