Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Buzau, Bentu - 30000 EURO

30000 €  De vanzare
Casa se afla la cca 10 Km de Buzau, in centrul localitatii , la stada principala, la cca 100 m de drumul national . In zona sunt magazine, iar farmacia si gradinita sunt vis-a vis. Utilitati : - curent electric in toata casa ,beci, garaj, gaz metan, centrala termica pe gaze cu incalzire in toata casa si 2 sobe de teracota cu alimentare gaz / lemn; mai sunt alimentate cu gaz : aragazele din cele 2 bucatarii (de iarna si de vara) si o soba de gatit ce poate fi utilazata si cu lemne. Casa mai beneficiaza si de baie ( cada, faianta, toaleta - cu fosa septica), tamplarie termopan , podea din lemn masiv, peretii sunt realizati din caramida iar acoperisul din tigla ceramica. Apa potabila este asiguata print-un hidrofor montat in beciul din garaj ( este si retea de apa potabila in fata portii daca se doreste racordarea la aceasta ). Suprafete: Casa =91mp, Anexe = 51 mp, suprafata totala teren 985 mp din care 308mp curti si constructii si 403 mp teren agricol si 126 mp vii. Deschiderea la drumul principal este de cca 40 m. Pentru alte detalii tel . 0799731083.

Pe site din 17-06-2021
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bentu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bentu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bentu.

Este Bentu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Buzau, Bentu  - 45000 EURO Proprietar 45000 €

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(