Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Arad, Bata - 13000 EURO

13000 €  De vanzare
Vand urgent casa in Bacaul de Mijloc comuna Bata, 3 camere, bucatarie, curte mare, gradina mare cu pomi fructiferi, anexe pentru pasari, grajd, cocina de porci. Pret usor negociabil

Pe site din 20-04-2023
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bata.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bata. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bata.

Este Bata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Bata  - 58500 EURO Proprietar 58500 €
Vanzare casa Arad, Bata - 58500 EURO Bata, Bata , jud. Arad

Terenul casei este de 18 arii cu o deschidere la soseaua principala de aproximativ 12 metri liniari Vand casa cu gradina, renovata partial in sat Bata comuna Petru-Rares. Casa este FUNCTIOANALA SI LOCUIBILA IN MOMENTUL CUMPARARII ! Casa este situata in centrul satului Bata aproape de scoala, biserica si magazine alimentare si aproape si de statia de autobuze. Casa este compusa din: - 1 bucatarie mare (care poate fi folosita bucataie si living) , 2 holuri, 1 baie mare si 3 camere (dormitoare). Din cele enumerate anterior sunt locuibile in momentul mutarii: bucataria, holul, baia si o camera mare (dormitor). Casa a fost renovata la urmatoarele: - Instalatie electrica refacuta complet si dimensionata pe camere cu diferential si impamantare - Canalizare cu fosa septica - Centrala Premium pe Peleti cu 6 ani garantie cu consum foarte redus de peleti, clasa A+. - Apa de la reteaua de apa - Acoperis cu tabla noua si structura de lemn, refacut de la zero - In pod s-a izolat tavanul cu vata bazaltica cu un strat de 20 cm si inca 1 strat de 5 cm - Tavanele la toata casa sunt refacute cu profile din gips carton - Toate usile si geamurile casei sunt termopan, cu sticla cu 2 camere, noi noute, usile si geamurile exterioare sunt termopan cu 4 sticle. Termopanul in exterior este maro, iar in interior este alb. - Baia este coplet refacuta si reutilata, baia are cabina de dus si cada separat, si wc si chiuveta. - Casa se vinde nemobilata. - Cablu tv si internet prin fibra optica. - Contorul de Electrica si racordul la reteuaa principala sunt refacute si sunt noi. Casa are impamantare la reteuaua electrica. - Pe interior toata tencuiala veche a casei este data jos si aplicata o tencuiala noua de la zero plus plasa , glet si apoi lavabil. - Casa dispune de un beci racoros din care se poate intra din bucatarie (printr-un hol mic separat). - Casa are o gradina de 18 arii. Case de vanzare - Bata , Case de vanzare - Bistrita Nasaud

58500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(