Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Casa pe str Dimitrie Cantemir cartier Podeni

75000 €  De vanzare
Direct proprietar, comision zero, casa cu 4 camere situata in cartierul Podeni, zona Biserica Sfantul Pantelimon, strada Dimitrie Cantemir, suprafata teren 804 m.p. Casa este formata din doua corpuri, unite, avand 4 intrari. Suprafata utila la ambele corpuri este de 160 mp. Primul corp (casa veche) este format din magazie, hol, bucatarie, baie, hol, dormitor, living. Al doilea corp de casa este format din hol, bucatarie, baie, living, dormitor. Centrala proprie pe gaz, toate utilitatile. In fata casei se gaseste ogradina, terasa cu foisor si scranciob, gratar etc. In spatele casei se afla o suprafata de gradina foarte generoasa. Garaj la poarta de la intrare.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 04-04-2024
Vizualizari 137
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 160 m2
Suprafata utila: 160 m2
Suprafata teren: 804 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4
Front stradal: 12 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Barlad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Barlad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Barlad.

Este Podeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 41000 EURO Proprietar 41000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 41000 EURO Podeni, Barlad , jud. Vaslui

Vand casa in Barlad, cartier Podeni, cu 3 camere, 2 bucatarii (de iarna si vara), magazie, terasa inchisa, in suprafata de 80 mp (nu are baie in casa). Casa se vinde complet mobilata (poze reale) Dotari: apa, canalizare (in curs de racodare), incalzire centralizata cu calorifere centrala termica pe gaz, termopane, gresie, parchet. Teren 1000 mp cu pomifi fructiferi si deschidere la strada de 40 ml. Pret negociabil 200.000 RON. Tel: 07********36 Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

41000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(