Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Vaslui, Barlad - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Vindem casa + teren in satul Trestiana, Comuna Grivita, la 6 km de centrul orasului Barlad. Proprietatea este situata pe coasta dealului, fiind astfel ferita de inundatii si de zgomotul drumului judetean (distanta pana la drumul judetean DN24D este de aprox. 50 metri). Drumul satesc ce urca spre proprietate este pietruit. Suprafata totala a proprietatii, imprejmuita de garduri, este de 1239 mp din care 115 mp reprezinta casa locuibila si aprox. 65 mp anexe (constructii). Gradina are plantata vita de vie de 5-6 ani, pe trei sferturi din suprafata, restul fiind folostita pentru productia de legume si cresterea de animale (este amplasat un tarc pentru pasari). Casa, exceptand 2 camere, a fost reconstruita din temelii pe fundatie beton, cu centuri din beton armat si BCA, fosa septica din beton, instalatiile electrice si de apa/scurgere sunt noi iar pentru o parte din acoperis a fost folosita tabla Lindab. Izolatia in pod este realizata cu vata minerala. Geamurile si usile, atat cele interioare cat si cele exterioare sunt din termopan. In interior regasim parchet in living si camere, gresie in bucatarie si baie. Doua dintre camere sunt prevazute cu sobe din teracota, construite in urma cu 4 ani. Anexele casei sunt: - camera tehnica pentru centrala termica (urma sa fie achizitionata si instalata) - magazie - incapere nefinalizata - garaj prevazut cu groapa de vizitare - beci - bucatarie de vara - 2 camere folosite pentru depozitare (fostele grajduri) Partea stradala este delimitata cu gard din lemn, montat pe soclu din ciment. Locatia este prevazuta cu 2 locuri de parcare dispuse pe placa din beton. Pretul este negociabil.

Pe site din 17-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1239 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Barlad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Barlad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Barlad.

Este Barlad zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 57000 EURO Barlad, Barlad , jud. Vaslui

Vand casa locuibila in Barlad, zona TBC, recent izolata exterior si interior. Este formata din 2 camere, hol, baie, bucatarie. Mai multe detalii si poze la telefon sau mesaj. Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 57000 EURO Barlad, Barlad , jud. Vaslui

Vand casa locuibila in Barlad, zona TBC, recent izolata exterior si interior. Este formata din 2 camere, hol, baie, bucatarie. Mai multe detalii si poze la telefon sau mesaj. Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 28000 EURO Barlad, Barlad , jud. Vaslui

Casa de vanzare in satul Talpigi, Comuna Ghidigeni, Judetul Galati la strada principala La Medeleni nr 3 cu o deschidere de 13 metri la strada (1300mp suprafata totala) racordata la curent si apa, posibilitate canalizare. Constructia are o suprafata de 85mp posibilitate extindere pana la 390mp Mai multe detalii la telefon Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 25000 EURO Barlad, Barlad , jud. Vaslui

Popa Gabriel Casa de vanzare in Horga, la 30 km de Barlad Se vinde casa la 30 km de orasul Barlad, in sat Horga, comuna Epureni, judetul Vaslui.Casa este construita in anul 1973, suprafata construita este de 85,64mp.Este compusa din 3 camere, hol + bucatarie de vara si 2 anexe.Dispune de o curte generoasa, suprafata totala a terenului fiind de 1905mp.In 2010 casa a fost partial renovata, geamuri si usi de termopan, acoperis din tabla, gardul la fel si terasa din fata casei a fost betonata.Este racordata la curent, fantana in curte dar si apa este trasa la poarta.Curtea dispune de diversi pomi fructiferi, bolta din vita de vie iar in curtea din spate salcami.Toate actele valabile, taxele si impozitele sunt platite la zi.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 17000 EURO Barlad, Barlad , jud. Vaslui

Oana Iovu Casa de vanzare Vand casa in sat ciocani 3000m

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Vaslui, Barlad  - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa 3 camere Vaslui, Barlad - 200000 EURO Barlad, Barlad , jud. Vaslui

Maria Casa si teren de vanzare in Barlad, Podeni Vand casa in Barlad, cartier Podeni, cu 3 camere, 2 bucatarii (de iarna si vara), magazie, terasa inchisa, in suprafata de 80 mp (nu are baie in casa). Casa se vinde complet mobilata (poze reale)Dotari: apa, canalizare (in curs de racodare), incalzire centralizata cu calorifere centrala termica pe gaz, termopane, gresie, parchet. Teren 1000 mp cu pomifi fructiferi si deschidere la strada de 40 ml. Pret negociabil 200.000 RON.

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(