Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Maramures, Baia Sprie - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
-casa are garaj +parter +etaj (etajul superior nu are pereti despartitori) -casa e din caramida si fundatia din beton -apa , curent gaz, canalizare -este spatiu pentru 4 camere +bucatarie +2 bai+holuri +camara -teren: 10 ari -aproape de mijloacele de transport

Pe site din 28-12-2019
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Sprie.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Sprie. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia Sprie.

Este Baia Sprie zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Baia Sprie  - 137000 EURO Proprietar 137000 €
Vanzare casa Maramures, Baia Sprie - 137000 EURO Baia Sprie, Baia Sprie , jud. Maramures

Roxana Casa de vanzare noua la cheie 8 ari teren Vand casa constructie octombrie 2023 la cheie, amenajata modern, cu 8 ari teren, zona cu multa natura si vecini putini.166 mp construiti din care 140mp locuibili. Este alcatuita din 3 dormitoare + un birou dressing, 2 bai mari (una cu cada si bideu, celalalta cu cabina de dus modern amenajata si utilata), bucatarie cu mobila noua, moderna culoare gri atracit, blat lemn pin masiv 4 cm grosime atat in bucatarie cat si in bai, living open space 5 7 m cu zona de dining, terasa foarte mare de 3 8m si un garaj mare de 4 6 m cu doua iesiri si geam iluminator, cu pod de depozitare. Pod mare cu camera tehnica, incalzire in pardoseala, puffer 500 L. Centrala pe gaz montata, noua, gazul in stadiu de implementare. Incalzirea in pardoseala prin termosemiu, si va fi si pe gaz. Living cu doua geamuri pana la podea, iesire cu usa dubla la terasa. Pe acoperis exista montat panou solar pt apa calda. Casa este orientata spre rasarit. Zona cu case putine si multa natura, peisaj superb spre apus chiar de pe canapeaua din living. Curtea in proces de amenajare, beci acoperit sub pamant 3 3m, curte cu drenaje si canalizare trasa.Magazine supermarketuri Penny, Profi, magazin Pepco la 200-300m distanta, la fel statie de autobus, iar acum in zona se construieste un nou centru comercial (mall) Baia SprieMerita vazuta!

137000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(