Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Gorj, Baia de Fier - 91000 EURO

91000 €  De vanzare
Vand vila in Baia de Fier aflata intr-o zona foarte linistita si plina de verdeata. Vila este cu parterul finisat si utilat complet iar etajul nu este finisat. Vila este formata din 5 camere la parter (baie, bucatarie, living si 2 dormitoare) si un living de vara de 55 mp, utilat si mobilat complet, iar etajul este impartit in 4 camere si un hol nefinisate. Vila are ca dotari: gresie, faianta, parchet, termopane, centrala termica pe lemn si carbune, boiler termoelectric conectat la centrala, instalatia de incalzire este din cupru, apa curenta, curent electric, cablu TV, internet iar ca anexe are camera centralei, pivnita, garaj, cu un minifoisor unde se afla gratarul, magazie de lemne si altele. Vila se afla situata la 1,5 - 2 km. de Pestera Muierii, 3 km de manastirea Polovragi si la aproximativ 20 km. de statiunea turistica Ranca. Vila este izolata pe exterior , are temelia si terasa (living de vara) placata cu piatra naturala sparta, are alei de jur si imprejur si o gradina cu pomi fructiferi si vita de vie aflata in spatele vilei. Suprafata de teren care se poate vinde este de pina la 1500 - 1600 mp. Vila se poate vinde si mobilata, utilata complet . Vila se poate transforma in pensiune fara nici o problema . Vila se poate vinde si la schimb cu apartament 2- 3 camere in Ramnicu Valcea, sau in rate cu un avans de 45 000 E. La schimb sau in rate pretul este de 95 000 E cu o evaluare corecta a apartamentului. Ofer si rog seriozitate. Mai multe detalii la telefon 741 - arata telefon -

Pe site din 14-03-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 55 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baia de Fier.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baia de Fier. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia de Fier.

Este Baia de Fier zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Gorj, Baia de Fier  - 149000 EURO Proprietar 149000 €
Vanzare casa Gorj, Baia de Fier - 149000 EURO Baia de Fier, Baia de Fier , jud. Gorj

Proprietar, ofer spre vanzare sau inchiriere casa dintr-un duplex in statiunea montana Baia de Fier Jud. Gorj; Proprietatea se ofera la gri cu posibilitatea de a avea diverse scopuri: Restaurant, casa de vacanta, pensiune turistica sau de a va o amenaja dvs dupa bunul plac Casa este singura proprietate amplasata in mijlocul unui proiect European finalizat in 2024 cu zone de recreere si agrement de aproape trei mii de metri patrati aflate in zona de iesire din Pestera Muierilor si intr-un parc dendrologic cu o suprafata de trei hectare. Casa este este dispusa pe un teren de 270mp si are subsol+P+etaj+mansarda pe suprafata construita de 243mp utili impartita astfel: *parter 71mp - living open space cu bucatariei si baie (posibilitatea de a face un restaurant) *etaj 80mp - 2 dormitoare, 2 bai si o terasa (posibilitatea de a face 3 dormitoare cu baie proprie) *mansarda 81mp - 2 dormitoare, 2 bai si o terasa (posibilitatea de a face 3 dormitoare cu baie proprie) *subsol - camera tehnica Constructia imobilului este din caramida dublu refractara ,are fatada izolata si geamuri de termopan din lemn,racordata la reteaua de apa si la reteaua de electricitate Proprietatea dispune de: - Zona de gratar; -Parcare proprie In jurul casei se afla alei pietonale, pista de biciclete, loc de joaca, sistem supraveghere video, amfiteatru in aer liber, spatiu pentru fitness in aer liber, scena pentru evenimente in aer liber, retea wi-fi; Parcare Proprie; Iar in apropiere se afla la o distanta de : - 5min de mers pe jos Pestera Muierilor, una dintre cele mai cunoscute si vizitate pesteri din tara; - 20min cu masina se afla Transalpina si statiunea montana Ranca; - 10min cu masina pana la Pestera Polovragi si Manastirea Polovragi; - Trasee montane cu dificultate medie si mare; - 10 min cu masina pana la Cheile Galbenului si Cheile Otelului cel mai ingust canion din Europa si unele dintre cele mai frumoase peisaje montane din Romania; - 10 min cu masina de Vatra Dacica unde se organizeaza tabere de sculptura; Crucea lui Ursache monument istoric in Muntii Capatanii si Sura Haiducilor o arcada naturala in varf de munte; Nr contact:07******99 Case de vanzare - Baia de Fier , Case de vanzare - Gorj

149000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(