Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Comarnic - 69000 EURO

69000 €  De vanzare
Ioana Mateescu Case de vacanta in INIMA Naturii in Comarnic (1,2,3 camere) Casa de vacanta cu 2 camere living,dormitor si bucatarie open space, avand o suprafata utila de40mp, o terasa de 23mp si o curte libera de 200mp Piscina Loc de joaca Complex inchis cubariera!Localizat la numai o ora de Bucuresti, pe DN1, in Comarnic intr-o zona linistita plina de verdeata sila 12 km de Sinaia una dintre cele mai importante statiunii montane din Romania avand numeroase obiectiveturistice atat vara cat si iarna , proiectul ce se intinde pe o suprafata de 5000 mp,Arhitectura moderna a caselor cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprindeplacut, te va incanta si vei ajunge sa intelegi imediat ca toate cerintele tale locative isi gasesc raspunsul incompartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare.Finisajele de exceptie ce imbina materialele cu specific local (piatra,lemn)cu materialele modernesunt puse la dispozitie de catre companii de renume din piata de profil.In zona rezidentiala a proiectului accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu, iarindiferent de ce cale de acces se foloseste, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si cardde acces.Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatilor de relaxare va fi la superlativ, iar zonelededicate relaxarii vor fi dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.Casele de vacanta compun proiectul imobiliar sunt de tipul premium si dispun de gradini deosebite,iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevaratfericite.Proiectul beneficiaza de:-Complex inchis cu bariera actioata prin telecomanda-Casa este din BCA-Incalzire in pardosealaalimentata de o centrala pe peleti comuna pentru intregul condomniu,cu contoar individual pe fiecare casa sau la cerere centralaproprie(contracost) 500m;-In apropriere se pot inchiria Cai, Atv-uri,Motociclete,Biciclete-Altitudine proiect cca 750 m-Posibilitatea de inchiriere catre turisti de catre de investitor cu perceperea unui comision de25% din valoare inchirieri(acest comision include publicitate/receptie/curatenie)-Taxa intretinere complex 60 euro la care se adauga taxele pentru incalzire(cumparare sitransport peleti) cu exceptia lunilor iunie, iulie si august cand ve-ti avea si acces lapiscina contra sumei de 100 euro.-posibilitate abonament piscina exterioara pe perioada veri-Loc de joaca si piscina exterioara-Apa si canalizare la reteaPreturi:69.000 euro CASH72.000 euro -15.000 euro avans si 60.000 euro la intabulare(maxim 6 luni)

Pe site din 13-04-2024
Vizualizari 50
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Comarnic.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Comarnic. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comarnic.

Este Comarnic zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Comarnic  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Prahova, Comarnic - 25000 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

Va rog cititi cu atentie! Casa este in grad mare de degradare. Are nevoie de cineva care se pricepe sa o repare si care are fonduri pentru aceasta lucrare. Nu este locuita de multi ani si necesita reparatii majore. ( peste 15000 euro)Este conectata la electricitate, gaze, are apa curenta in curte si canalizarea este in fata curtii. Este construita din barne de lemn. Acoperisul necesita neaparat inlocuire. Este din barne din lemn asa cum se facea la timpul acela. Are o curte de 600 mp si in acte mai exista un corp de casa care in realitate nu mai este ,teoretic se poate ridica usor. Curtea este plina de pomi fructiferi, terenul este de forma trapezoidala. Nu se poate parca in curte, deoarece casa este pe partea de jos, accesul se face coborand o scara. Zona este superba si daca sunt fonduri se poate face o frumoasa casa de vacanta .Privelistea este minunata. Nu suntem disperati sa vindem asa ca nu faceti oferte inconsiderabile. Nu sunt interesata de schimburi .Nu doresc plata in rate. Pretul este discutabil insa nu vrem oferte aiurea. Daca cautati teren in Comarnic fara utilitati gasiti cu pret similar. Daca doriti mai multe detalii, poze, filmari va stau la dispozitie. Multumesc. Case de vanzare - Comarnic , Case de vanzare - Prahova

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Comarnic  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa Prahova, Comarnic - 165000 EURO Comarnic, Comarnic , jud. Prahova

Vand casa complet utilata, casa este legata la curent,gaze,apa de retea+fantana,canalizare. Casa dispune de centrala proprie , in curtea din fata garaj, gratar si un foisor deschis, in curtea din spate foisor mare partial deschis (se poate inchide)+ livada. Casa este compartimentata astfel: parter hol intrare - living cu semineu - bucatarie - baie cu dus, etajul 1:casa scarii si 3 dormitoate fiecare cu cate un mini balcon - baie cu dus - balcon generos + POD Suprafata totala 870mp2 si suprafata utila 175mp2 Detalii la nr: 07******89 Case de vanzare - Comarnic , Case de vanzare - Prahova

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(