Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO

117000 €  De vanzare
IXIMO Agentie Imobiliara- cu reducere de la 133750 eur- va prezinta o vila P+P+M structurata ca locuinta bifamiliala multigenerationala- varianta de RECONVERSIE IN PENSIUNE-,compusa din 2 tronsoane cu regim de inaltime P si respectiv P+M avand fiecare acces separat.Imobilul are curte proprie se preteaza foarte bine atat pentru locuit cat si pentru o utilizare mixta.Aproape de Piata Miorita de gradinita ,scoli si la 10 minute de Colegiul Ferdinand I reprezinta o adevarata oportunitate investitionala pentru o locuinta de familie cat si o varianta interesanta pentru utilizare comerciala/office/locuinta proprie &pensiune . Situat in zona Banca Nationala,imobilul are in total 10 camere din care 8 pot fi configurate ca dormitoare.Suprafata totala construita 324 mp, suprafata utila 253 mp si suprafata teren 528 mp. Deschiderea este de 17 ml. Imobilul are amprenta 214 mp, curtea individuala libera 314 mp. Este construit in anul 2004, renovat 2011, , avand 3 bai, 1 bucatarie si terasa. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica gaz metan -2 unitati; izolatii termice: exterior; nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: lemn; podele: parchet, gresie; zidarie termoizolanta bca; ID intern: 3.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 548
Persoane interesate 447

Caracteristici:

Suprafata totala: 324 m2
Suprafata utila: 253 m2
Suprafata teren: 528 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 22/4
Camere: 8
Front stradal: 17 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bacau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bacau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacau.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Bacau  - 66999 EURO Proprietar 66999 €
Vanzare casa Bacau, Bacau - 66999 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

BACAU TEREN CASA VILA ZONA NORD DE VANZARE TEREN 500mp 29ml deschidere drum public X 17.2ml, Cert Urbanism. SAU TEREN + CASA Parter ZONA NORD, Mun BACAU Depoului sau Doar Teren Putem construi CASA P, 145mp construibili, 500MP teren 29ml X 17.2ml, SAU DOAR TEREN 500mp. Pretul total va fi in fct de dimensiunea stabilita de comun acord cu cumparatorul. Toate actele doar prin notar. Se semneaza doar cu plata avans. Proiectul va fi finalizat de comun acord cu cumparatorul. Se afla in Zona Nord, DEPOULUI aproape de cartierul BACOVIA de la FIALD , in zona inalta a orasului, ferit de inundatii, etc. DIRECT LA DRUM PUBLIC. Daca doriti: 3 cai de acces, una spre Selgros, una spre Gara si una spre Mioritei, Populatie tanara de jur imprejur, Parculet pentru copiii, Verdeata. Case de vanzare - Bacau , Case de vanzare - Bacau

66999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(