Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

PREȚ REDUS - Vilă în Subcetate în stil mediteranean

275000 €  De vanzare
Avem deosebita plăcere de a vă oferi spre achiziție o vilă cu un stil caracteristic zonelor rurale din Italia. Ca și detalii se remarcă: pardoseala ceramică de la parter, parchetul din lemn masiv de la etaj, mozaicul de sticlă și granitul din băi. Adresă: Cartierul Subcetate, Str. Achile, Nr. 4 Vila este dispusă astfel: * PARTER: - living cu bucatarie si loc de luat masa; - dormitor 1, cu dresing si baie proprie - dormitor 2 cu baie proprie - spălătorie și WC de servici; - terasă * ETAJ: - open space cu baie proprie; - terasă; * SPATII EXTERIOARE: - acces auto; - carport pentru o mașina; - terasă; - magazie cu pivniță. - bucatarie de vară Pentru mai multe detalii sunați la: 0753934085 Cod proprietate: CP558689

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 18-12-2023
Vizualizari 473
Persoane interesate 410

Caracteristici:

Suprafata utila: 230 m2
Suprafata teren: 550 m2
Camere: 4
Front stradal: 27 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este Subcetate zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Vladimirescu  - 79000 EURO Proprietar 79000 €
Vanzare casa Arad, Vladimirescu - 79000 EURO Subcetate, Vladimirescu , jud. Arad

vand.casa duplex in Vladimirescu. 350 m si 500 m locu.. fiecare casa are 175 m .una este finisata la 119000 mii euro si cea .in curs de finisare la 79000 mii euro.. fiecare are 3 dormitoare. 2 bai. 2 terase.2 holuri. sufragerie .bucatarie spais si garaj. utilitati.. apa .gaz.curent .canalizare.casa se vinde separat sau intreaga depinde de cei interesari.. nu ma intereseaza firme .. exclus.. pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la tell.. Case de vanzare - Arad , Case de vanzare - Arad

79000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(