Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Caras Severin, Anina - 30000 EURO

30000 €  De vanzare
Casa cu 5 camere , pod mare ( loc mansarda ) , pivnita . Casa este pe curte intrare proprie cu 2 usi una jos si una sus ; cu 3 gradini ( 2 jos si una mai mare sus ). Gradinile sunt pline cu pomi fructiferi si 2 vii de struguri. Pe curte se mai o casa cu 3 camere. Un loc ideal pentru o pensiune ! Casa se afla pe strada Bucegi nr. 7 . Contact la nr. de telefon 004915163037075 pretul este negociabil.

Pe site din 04-06-2023
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Anina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Anina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Anina.

Este Anina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Anina  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa Caras Severin, Anina - 23000 EURO Anina, Anina , jud. Caras Severin

Vand casa cu trei camere,baie,bucatarie Aproximativ 110 m2 utili,curte 863m2 plus gradina 900m2. Garaj, magazie de lemne, fantana in curte. Utilitati : curent ,apa, canalizare , strada asfaltata. Case de vanzare - Anina , Case de vanzare - Caras Severin

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Caras Severin, Anina  - 22900 EURO Proprietar 22900 €
Vanzare casa Caras Severin, Anina - 22900 EURO Anina, Anina , jud. Caras Severin

Larisa Petronela Casa Anina zona Steierdorf Proprietar, vand casa cu o suprafata a terenului de 250mp, 90 mp utili, in Anina, zona Steierdorf, str Semenic. -Casa dispune de un salon, 2 dormitoare, bucatarie, baie si o curte de 150mp. -incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei pe lemne cu calorifere sau teracota. -Casa este construita din caramida arsa, fiind dotata cu termopane si acoperis de tabla -baia dispune de o cabina de dus incapatoare cu hidromasaj -dressing foarte incapator-plita electrica, frigider, cuptor, masina de spalat rufe etc. Casa este perfecta pentru o familie, avand 2 magazine in imediata apropiere, statie de autobuz, scoala, brutarie, pizzerie si numeroase puncte de interes. Pentru mai multe detalii si poze apelati la . Pret: 21.900 negociabil!

22900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Caras Severin, Anina  - 19500 EURO Proprietar 19500 €
Vanzare casa Caras Severin, Anina - 19500 EURO Anina, Anina , jud. Caras Severin

Casa este pozitionata pe Strada Cerna nr18 , strada pavata si la 200 metri de DN Casa este compusa din 4 camere , baie ( wc chiuveta ) Un hol mare si bucatarie, suprafata casei este de 132 mp si gradina mare pana la marginea padurii Magazin alimentar la 100m Scoala generala si gradinita 200m Pentru mai multe detalii si poze contactati-ma Case de vanzare - Anina , Case de vanzare - Caras Severin

19500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(