Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Olt, Milcovu din Deal - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Darius Teren intravilan comuna Milcov judetul Olt DescriereVand 3 loturi de teren intravilan in comuna Milcov, sat Milcovu din Deal, str. Principala, nr. 54, drum de servitute cu o latime de 5, 08 m :- Lot 2 suprafata de 520 mp plus cota din drumul de servitute 130,75 mp - pret 30.000 euro- Lot 3 suprafata de 520 mp plus cota din drumul de servitute 130,75 mp - pret 27.000 euro- Lot 4 suprafata de 600 mp plus cota din drumul de servitute 130,75 mp - pret 25.000 euro.Carte funciara pentru fiecare lot, plus carte funciara pentru drumul de servitute care are o suprafata de 523 mp.Utilitati : curent si apa la limita propietatii, gaze si canalizare in curand conform proiect primarie, drumul principal asfaltat. de la limita proprietatii pana la sensul giratoriu de la Steaua este o distanta de 3 km.Pentru detalii, va rog sa ma contactati telefonic. Nu raspund la mesaje! Nu sunt interesat de oferte de schimb.Pret negociabil !

Pe site din 09-04-2024
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Milcovu din Deal.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Milcovu din Deal. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Milcovu din Deal.

Este Milcovu din Deal zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  2078 mp Olt, Milcovu din Deal  - 71700 EURO Proprietar 71700 €
Vanzare terenuri constructii 2078 mp Olt, Milcovu din Deal - 71700 EURO Milcovu din Deal, Milcovu din Deal , jud. Olt

Catalin Teren 2078 mp intravilan Slatina Milcov Deal, Strada Livezi Proprietar, vand teren intravilan 2078 mp, deschidere 18 m, in Milcovul din Deal, strada Livezi. Pret: 40 Euro m.p., negociabil. Canalizare, Gaze: conform proiect Primarie. Curent, Apa: da.

71700 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(