Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Sibiu, Alma Vii - 48000 EURO

48000 €  De vanzare
casa 3 corpuri de cladire si gradina se intind pe o suprafata de aproximativ 5000mp in stil rustic (6 camere bucatarie, 3 bai din care una cu dus, camara) cu subzidire noua, instalatie electrica, monofazic plus trifazic noua, instalatie apa curenta potabila, 4 fantani captate din izvoare bune, 3 izvoare inca necaptate, scocuri noi, fosa septica pivnita atelier 2 intrari 250mp , cu apartament 2 camere si bucatarie plus baie 90mp avand incalzire centrala pe lemne (dependinta camera separata) apa curenta si instalatie electrica, monofazic plus trifazic noua, constructie din 2008 o anexa casa atelier mic depozitare 2 incaperi, grajd animale spatiu animale fundatie imprejmuit cu plasa sarma pentru gaini , iepuri etc cu acoperis cotet caini fundatie beton imprejmuit plasa sarma cu acoperis livada pomi fructiferi In apropiere casei 3 terasamente pamant agricol cu 3 fantani, 1 potabila si 2 menajera 2,2 hectare teren agricol se afla langa casa,se pot vedea din curte. Se accept la schimb cu apartement in Medias jud. Sibiu si diferenta valorii. In casa a functionat un bar in care se afla toate utilitatile, grupuri sanitare si mobilier tipic bar ,mese scaune frigider filtre cafea pahare etc, semineu si incalzire pe lemne.

Pe site din 24-02-2024
Vizualizari 65
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5000 m2
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Alma Vii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Alma Vii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alma Vii.

Este Alma Vii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Alma Vii  - 159900 EURO Proprietar 159900 €
Vanzare casa Sibiu, Alma Vii - 159900 EURO Alma Vii, Alma Vii , jud. Sibiu

Direct de la proprietar: Pun la vanzare aceasta frumoasa casa cu 3 camere de dormit, amplasata pe un teren generos de 500m2, oferind un mediu prielnic pentru confort si relaxare. Cu un design interior excelent si spatii bine gandite, aceasta proprietate este o alegere excelenta pentru cei care cauta o locuinta familiala intr-un cadru linistit si natural. Caracteristici principale: Suprafata utila: 160m2, oferind spatiu generos pentru toate nevoile familiei. Teren privat: 500m2 de teren verde, perfect pentru gradinarit, petrecerea timpului in aer liber si pentru copii sa se joace. 3 camere si sufragerie: Dormitoarele sunt spatioase si luminoase, iar sufrageria ofera un spatiu primitor pentru intalniri cu familia si prietenii. 2 bai moderne: Ambele sunt dotate cu facilitati moderne. Bucatarie complet utilata: Bucataria generoasa este echipata cu electrocasnice moderne si dispune de spatiu de depozitare suficient. Teren cu potential divers: Spatiu suficient pentru a va crea propriul colt de relaxare sau gradina de legume, in functie de preferintele dumneavoastra. Detalii suplimentare: An constructie: [2015] Sistem de incalzire: Centrala termica pe lemne si peleti Internet / TV: Da Apa curenta: Da Conducta de gaz: 50m de la proprietate Alte facilitati: Gradina privata, terasa acoperita, pivnita si spatiu tecnic Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, va rog sa ma contactati la telefon. Proprietatea se poate achita si prin credit bancar. Nu colaborez cu agentiile imobiliare. Prefer sa pot negocia direct cu cumparatorul. Case de vanzare - Sura Mare , Case de vanzare - Sibiu

159900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(