Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Ialomita, Alexeni - 57500 EURO

57500 €  De vanzare
Casa din caramida, acoperita cu tabla si izolata termic polistiren 10cm. Constructie 2011, 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie foarte mare, baie. Se vinde complet mobilata! PLus 2 anexe(16 respectiv 12 m2) din tabla zincata ondulata, acoperite cu tabla. Este la 60 km de Bucur Obor in directia Urziceni (E85) destinatie comuna Alexeni (pe drumul vechi Urziceni - Amara - Slobozia) - se ajunge intr-o ora in conditiile in care Colentina e blocata, avand si varianta ocolirii prin Pantelimon-Piteasca-Sindrilitza! Teren total 1337 m2. Este aproape de drumul national spre mare. Deschidere stradal 22m, loc betonat pt 2 masini, hidrofor(incinta mare cu rafturi pentru conserve, vin etc) pentru putz. Bucatarie modern utilata (frigider, cuptor electric, plita 4 ochiuri, dar nu sunt gaze trase inca). Semineu - adus din Italia- care incalzeste toata casa- calorifere noi! Parchet, gresie. Baie gresie , faianta, bideu, vase noi, boiler de mare capacitate care da apa calda si-n bucatarie, masina de spalat din iunie 2017. Bazin exterior de 1000 L- "dus de vara". 13 randuri de vie a 35 m lungime + alte zone pentru diverse culturi pentru familie. Constructie din BCA cu beton si stalpi metal pentru pasari si/sau porc. Curse catre/dinspre Bucuresti sunt din 30 in 30 minute. Lidl si Penny la aprox 4 km in Urziceni. Statiunea Amara la 55 km aprox 49 minute.

Pe site din 05-06-2021
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 12 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Alexeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Alexeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alexeni.

Este Alexeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ialomita, Alexeni  - 123123 EURO Proprietar 123123 €
Vanzare casa Ialomita, Alexeni - 123123 EURO Alexeni, Alexeni , jud. Ialomita

Proprietar vand casa la curte , 3 camere ,bucatarie , fantana , curte 1400m2,deschidere 28m2 , la soseaua nationala , ideala pentru afaceri , com.Alexeni, jud Ialomita, la 60km de Bucuresti . ROG SERIOZITATE. Case de vanzare - Urziceni , Case de vanzare - Ialomita

123123 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(