Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Bacau - 350000 EURO

350000 €  De vanzare
Vila p+1+mansarda Proprietar vand vila noua in Bacau , cartierul CFR. Suprafata terenului este de 500 mp, suprafata utila a casei este de 350 mp, este alcatuita din : Parter : living (5x15) , dormitor (4x5), bucatarie (4x7) cu iesire pe terasa si beci (dimensiunea beciului este cat toata amprenta parterului), toaleta (4x3) cu camera tehnica (1.60x4) (centrala, masina de spalat,uscator), casa scarii. Etaj: Hol cu iesire pe balcon, 3 dormitoare, toaleta (cu scara ptr pod) si inca o camera mare depozitare. Constructia este realizata din caramida de 30cm, fier dublu decat normal, fatada casei este cu polistiren de 10 cm de la Caparol, tabla Lindab Bilka, termopane Gealan 3 randuri de sticla si 6 camere, rulouri plasa la fiecare geam, pervaz granit interior si exterior, incalzire in pardoseala si termostat in fiecare camera (se poate da caldura in fiecare camera cat se doreste: factura la gaze pe timpul iernii cu 21'C in toata casa iar in dormitor si baie 25'C este de maxim 600 lei), separat se poate pune semineu pe lemn/peleti instalatia deja facuta, intrerupatoare touch Livolo. Casa scarii este din granit cu balustrada din fier forjat, mana curenta din lemn, spoturi in scari si cu usa din sticla ce se poate separa etajul de parter. Toata casa este varuita cu var de la Georgio Graesani, scafe cu banda led, lustre de cea mai buna calitate. Tavanul parterului este cu var alb cu sclipici, si cativa pereti cu stuco. Baile sunt cu gresie si faianta din dedeman pe comanda din Polonia (am asteptat 3 luni comanda). Baia parter este cu cada iar baia etaj este cu dus si mai exista o baie de serviciu langa terasa. Usile sunt pe comanda din lemn masiv. Gardul din fier forjat cu instalatie pentru interfon. Pret: 350.000 euro usor negociabil Tel 07******89 Case de vanzare - Bacau , Case de vanzare - Bacau

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 302
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 350 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bacau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bacau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacau.

Este Cfr zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Bacau  - 54000 EURO Proprietar 54000 €
Vanzare casa Bacau, Bacau - 54000 EURO Cfr, Bacau , jud. Bacau

Laur Balcanu Casa de vanzare in cartierul CFR Bacau. Bacau Bacau

54000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(