Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Brasov, Cata - 73500 EURO

73500 €  De vanzare
Va propun spre vanzare un teren intravilan, construibil in Bunloc, avand o suprafata de 735 mp din care 72 mp cota drum acces. Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile: apa, electricitate, gaz, canalizare, acestea fiind pozitionate la doar 50 m de teren. Terenul este pretabil atat pentru constructia unei locuinte individuale, cat si pentru inceperea unei afaceri in domeniul turistic. Terenuri - Sacele , Terenuri - Brasov

Pe site din 26-03-2024
Vizualizari 54
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 735 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cata.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cata. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cata.

Este Cata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Cata  - 41000 EURO Proprietar 41000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Cata - 41000 EURO Cata, Cata , jud. Brasov

Proprietar vand teren parcela in intravilan,cu destinatia constructii/case de vacanta in suprafata de 1068m, cu front stradal de 28m, intr-o zona de case de vacanta si locuinte, aflata in plina dezvoltare (in vecinatate sunt deja proprietati in constructie). Accesul se face pe drum privat de piatra la cativa metri de la drumul asfaltat. Terenul are utilitatile necesare in zona si PUZ aprobat, se pot construi cladiri sau case de vacanta cu regim de inaltime P+1E+M. Cu o panorama deosebita 360gr, asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si spre Masivul Postavarul, situat intr-o zona linistita, este idel atat pentru o casa de vacanta cat si pentru locuinta permanenta, fiind la o distanta de 2 minute de mers cu masina de Rasnov, si de principalele atractii turistice din zona Dino Park, Trambulinele olimpice precum, Castelul Bran si Poiana Brasov. Pretul este usor negociabil. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon din anunt. Terenuri - Rasnov , Terenuri - Brasov

41000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(