Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Prahova, Busteni - 56000 EURO

56000 €  De vanzare
Apartamente de vanzare in Busteni, peisaj deosebit !!! PRETURI DE LA 56 000 EURO (65mp suprafata utila) PANA LA 62 000 EURO (100mp suprafata utila) UȘOR NEGOCIABIL Apartamente cu 3-4 camere, decomandat, peisaj deosebit; Compartimentare: bucatarie , 2 camere fiecare cu balcon, dining, baie, suprafete construite intre 65-100 mp, care au toate utilitatiile trase; Finisaje/ Facilitati: -baie utilata; -bucatarie mobilata; -centala termica proprie; -contorizare individuala; -parchet in camere; -gresie si faianta in baie si bucatarie; -curte amenajata, loc pentru barbeque, spatiu verde, peisaj deosebit; Utilitati: gaze, apa, curent electric, canalizare Constructie: -structura de rezistenta: beton armat; -zidarie: caramida; -invelitoare: tigla Bramac; -izolatie exterioara: polistiren de 5; -tamplarie Pvc cu geam termopan; Caracteristici: Localitate - Busteni; Zona - Zamora; Numar camere - 4; Numar bai - 1; Etaj - 2; Nivele - P+2E; Suprafata construita - 100 mp; AN CONSTRUCȚIE - 2010; Pentru mai multe detalii sau poze, nu ezitati sa ma contactati.

Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Busteni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Busteni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Busteni.

Este Busteni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere  semidecomandat Prahova, Busteni  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Prahova, Busteni - 110000 EURO Busteni, Busteni , jud. Prahova

Busteni, Prahova Apartament semi-dec., et. parter/1, 100 mp, 1950, tip vila busteni, pozitie f buna str victoriei colt cu nestor teren 160 mp si 100 mp renovata in total ideala inchiriat sau uz personal curte spate ideala vara curte fata si terasa pentru iarna

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Prahova, Busteni  - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Prahova, Busteni - 135000 EURO Busteni, Busteni , jud. Prahova

Apartamentul se afla intr-o cladire noua Cu finisaje premium ! Are suprafata de 130mp ! Cu scara interioara ! Terasa spatioasa ! Locuri de depozitare Si beneficiaza de cea mai buna priveliste din Busteni fiind orientat direct catre crucea Caraiman ! Loc de parcare inclus ! Plata in rate fata dobanda ! Pentru un videoclip amanuntit al apartamentului si alte detalii suplimentare nu ezitati contactarea! 3 camere - Sinaia , 3 camere - Prahova

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Busteni  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament Prahova, Busteni - 70000 EURO Busteni, Busteni , jud. Prahova

elena tanase Pentru investitori,apartament 2 camere in statiunea Busteni Vand pentru 70 000 EUR apartament cu 2 camere,semidecomandat, cu balcon,situat la etaj 3,in bloc cu 4 etaje,amplasat chiar la liziera padurii,aproape de partia de ski,in zona linistita,primitoare.Imobilul necesita imbunatatiri,dupa bunul plac.Pretul este rezonabil,raportat la cresterea permanenta a preturilor imobilelor din zona.Investitia iti este recuperata rapid,prin revindere sau inchiriere.Iar daca te scalzi in bani si vrei sa iti faci un cadou pretios,cumpara in statiunea lux de munte Busteni acest apartament si te vei felicita cand iti bei cafeaua pe terasa,inconjurat de brazi,munti si aer proaspat!

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Busteni  - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare apartament Prahova, Busteni - 53000 EURO Busteni, Busteni , jud. Prahova

Pita Andrada Mihaela Apartament 2 camere Vand apartament 2 camere, suprafata utila 43 mp, compus din camera zi in suprafata de 14,69 mp, dormitor in suprafata de 9,88 mp, bucatarie in suprafata de 4 mp, baie in suprafate de 3,64 mp, balcon si debara.Apartamentul este situat la etajul 4/4 intr-un bloc anvelopat, construit in anul 1974 in imediata apropiere a hotelului Silva si al telecabinei Busteni - Babele. Dispune de centrala proprie, contorizare individuala la utilitati (gaze, apa, curent), tamplarie termopan.Detin certificat energetic valabil si toate actele pentru vanzare.Telefon : .

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(