Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

AP.4 CAM/107 MP UTILI/800 EUR MP /PANTELIMON ZONA CORA

85620 €  De vanzare
DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 4 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in luna iunie a anului 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Apartamentul este decomandat ,96,29 mp utili + 10,60 mp balcoane , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) , geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, minim 30 % din suprafata spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500, termosistem de 10 mm EPS 100 , granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-11-2019
Vizualizari 86
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 107 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 1/7
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Morarilor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 56000 €
PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 2 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,57,31 mp utili + 7,56 mp balcon, in dotarile standard amintim :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen,tamplarie PVC Salamander cu geam tripan si feronerie Roto , rulouri PVC pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, un procent 40 % din suprafata totala a ansamblului va fi reprezentat de spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de , monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane , balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500 , termosistem de 10 mm EPS 100 ,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 72760 €
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea mare a apartamentelor de 3 si 4 camere si a spatiului de joaca de peste 400 mp. Apartamentul este decomandat ,78,78 mp utili + 1 balcon de 10,01 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40 % din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

72760 €

   Apartament

Vezi Detalii
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 73715 €
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR ! vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,79,21 mp utili + 2 balcoane 10,60 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Rotto , rulouri exterioare pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40% din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

73715 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP.3 CAM / 89 MP UTILI /817 EUR MP/FINISAJE PREMIUM/PANTELIMON Dezvoltator 72760 €
AP.3 CAM / 89 MP UTILI /817 EUR MP/FINISAJE PREMIUM/PANTELIMON Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea mare a apartamentelor de 3 si 4 camere si a spatiului de joaca de peste 400 mp. Apartamentul este decomandat ,78,78 mp utili + 1 balcon de 10,01 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40 % din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

72760 €

   Apartament

Vezi Detalii
PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 56000 €
PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII MAI !!! Apartament de 2 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,57,31 mp utili + 7,56 mp balcon, in dotarile standard amintim :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen,tamplarie PVC Salamander cu geam tripan si feronerie Roto , rulouri PVC pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, un procent 40 % din suprafata totala a ansamblului va fi reprezentat de spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de , monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane , balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500 , termosistem de 10 mm EPS 100 ,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 72760 €
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII MAI !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea mare a apartamentelor de 3 si 4 camere si a spatiului de joaca de peste 400 mp. Apartamentul este decomandat ,78,78 mp utili + 1 balcon de 10,01 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40 % din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

72760 €

   Apartament

Vezi Detalii
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 73715 €
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR ! vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII MAI !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,79,21 mp utili + 2 balcoane 10,60 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Rotto , rulouri exterioare pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40% din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

73715 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP.4 CAM/107 MP UTILI/800 EUR MP /PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 85620 €
AP.4 CAM/107 MP UTILI/800 EUR MP /PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! Apartament de 4 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in luna iunie a anului 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Apartamentul este decomandat ,96,29 mp utili + 10,60 mp balcoane , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) , geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, minim 30 % din suprafata spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500, termosistem de 10 mm EPS 100 , granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

85620 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu depozitare sau birou Pantelimon Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Spatiu depozitare sau birou Pantelimon Morarilor, Bucuresti

Spatiu comercial sau de birou situat pe Sos. Pantelimon in suprafata de 60 mp. suprafata ce face parte dintr-un spatiu mai mare ce - a fost compartimentat si are intrarea prin spatele blocului. Spatiul se preteaza pentru depozitare, birou sau alte activitati ce nu necesita trafic pietonal. Suprafata este de 60 mp. format din doua incaperi si un grup sanitar. Pret 500 euro discutabil.

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Morarilor, Bucuresti

PANTELIMON – Str. Zambila Ionita, vanzare apartament ( semi mobilat si semi utilat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, confort 1 decomandat in suprafata totala utila de 74 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, foarte curat si civilizat, construcţie 1976 la etajul 6/ 10 . Imbunatatiri: gresie, faianta si tamplarie din PVC cu geam termopan . Facilitati: foarte aproape de Sos. Pantelimon (180 m.) si 1 loc de parcare ADP – S2. Blocul se afla in apropiere de: Spitalul Sf. Pantelimon, Hiper Market Cora, Banci, Mega Image, Scoli si Gradinite. Pentru cine prezinta interes, in acelasi bloc si aceeasi scara, la etajul 4 mai este de vanzare un super apartament tot cu 3 camere decomandate cu multiple imbunatatiri, semi mobilat si semi utilat la pretul de 69.900 Euro .

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Morarilor, Bucuresti

PANTELIMON – Str. Zambila Ionita, vanzare apartament ( semi mobilat si semi utilat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, confort 1 decomandat in suprafata totala utila de 74 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, foarte curat si civilizat, construcţie 1976 la etajul 6/ 10 . Imbunatatiri: gresie, faianta si tamplarie din PVC cu geam termopan . Facilitati: foarte aproape de Sos. Pantelimon (180 m.) si 1 loc de parcare ADP – S2. Blocul se afla in apropiere de: Spitalul Sf. Pantelimon, Hiper Market Cora, Banci, Mega Image, Scoli si Gradinite. Pentru cine prezinta interes, in acelasi bloc si aceeasi scara, la etajul 4 mai este de vanzare un super apartament tot cu 3 camere decomandate cu multiple imbunatatiri, semi mobilat si semi utilat la pretul de 69.900 Euro .

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 45000 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartamentul este locat in imediata apropiere a Parcului Morarilor ,Spitalului Pantelimon intr o zona linistita cu acces rapid la hipermarket Cora, cat si Mega Image, farmaci,banci in apropiere. Statie autobuz,tranvai, metrou Costin Georgian,prin parcul Morarilor 5 minute de mers pe jos,scoli, gradinite in apropiere, piata Delfinului 2 statii. Apartamentul este format din 2 camere , semidecomandat, balcon, usa metalica, parchet , usi interioare schimbate , termopane, instalatie electrica schimbata , caloriferele schimbate .Bloc anvelopat termic ,terasa hidroizolata, costuri mici la intretinere pe timpul iernii.

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Particular, inchiriez garsoniera langa Parcul Morarilor, pe Soseaua Pantelimon, Sector 2, Bucuresti. Garsoniera a fost recent renovata si dispune de toate utilitatile ( apa calda, gaz, curent ). Este mobilata si utilata, are vedere la parc si se afla la numai 7 minute de statia de Metrou Costin Georgian, intr-o zona frumoasa si linistita. Blocul este reabilitat termic. Chirie: 250euro Nu se accepta animale de companie Nu colaborez cu agentiile imobiliare Chirie 1+1 Garsoniera este valabila imedia! Pentru contact: 761 - arata telefon -

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 280 EURO lunar Proprietar 280 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 280 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Inchiriez unei persoane singure, de preferat student (a). Garsoniera recent renovata, situata la etaj 5 in boc cu 10 et pe sos. Pantelimon nr. 328. Blocul a fost reabilitat in anul 2017 si este situat la intrarea in parcul Morarilor. Mijloace de transport in comun : tramvai 55, auto 104, 243, N101, N102, N125, metrou (Costin Georgian la 850 m distanta de mers pe jos prin parc) Mega Mall : 1.7 km Centrul comercial Esplanada : 1 km Piata Delfinului : 1.2 km Este compusa din : bucatarie, hol, camera si balcon. * Balconul are 11 mp,, pardoseala din parchet laminat, peretii izolati termic atat la exterior cat si la interior cu 2 str. polistiren exp. 10 cm, tamplarie pvc cu geam termopan. Este mobilat cu dulap depozitare si set de terasa (masuta cu scaune). La ferestre sunt montate jaluzele verticale. * Camera : pardoselile sunt din parchet lucios 12 mm; la pereti sunt zugraveli lavabile. Mobilier si dotari : biblioteca, dulap cu 2 usi glisante, canapea 3 persoane extensibila, masuta, mocheta, aer conditionat. *Baia : pardoseala din gresie, pereti placati cu faianta. Cada si dus, lavoar cu baza, dulap cu oglinda si lumini, vas vc cu rezervor pe vas. *Hol : pardoseli din parchet; pereti - vopsea lavabila. Dulap depozitare cu usi glisante. In debara este amplasata combina frigorifica no frost Samsung. Usa intrare metalica. *Bucatarie : pardoseli din gresie, perei placati cu faianta. Mobilier de bucatarie cu corpuri suspendate si electrocasnice incastrate ( masina spalat rufe 8 kg Samsung, cuptor electric si plita gaze Samsung, hota, spalator.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Proprietar, inchiriez apartament cu 2 camere in zona Diham - Morarilor. Apartamentul este complet mobilat si utilat, renovat recent. Etaj 1/10, usa intrare metalica. Zona cu numeroase facilitati, Mega Image si piata la coltul blocului. Statie de autobuz sau tramvai la 4 minute de mers pe jos.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 423 EURO lunar Proprietar 423 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 423 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Inchiriez ap 3 cam et 10/10 sos Vergului pozitie excelenta, la 5 min de metrou si tramvai, scoli si numeroase gradinita in apropiere, supermarket si minimarket Uri, spital, facultatea de Pompieri. Bl se afla in spatele parcului Morarilor. Este mobilat si utilat. De preferat pe termen lung.

423 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Morarilor - 79000 EURO Proprietar 79000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Morarilor - 79000 EURO Morarilor, Bucuresti

Proprietar, vand apartament 3 camere langa statia de metrou Costin Georgian. str Vergului. Apartamentul este situat la 3 min de statia de metrou ,troleibuz 78 si 79,tramvai,Mega image,Lidl,Mc Donald"s,1 min de parc Morarilor. Apartamentul este compus din camera zi 19mp aproximativ,2 dormitoare unul cu balcon si vedere in intersectia Morarilor si unul cu vedere la parc.Camera de zi (sufragerie) cu vedere la parc si balcon,in plus, mai exista o debara intre cele doua dormitoare.Baia si bucatarie cu gem. Blocul este izolat termic, camere video Nu se aplica comision.Proprietar!!

79000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 129900 EURO Proprietar 129900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 129900 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartament lux 3 camere decomandate, etaj 10/11, suprafata 121 m.p. utili, an 2010, parcare subterana, luminos, priveliste superba, bucatarie 15 mp, 2 bai mobilate, 3 balcoane (3x4=12 mp) inclusiv la bucatarie, cu vedere multipla, centrala termica noua in garantie, autorizari complete, aer conditionat Electrolux nou. Pret 129900 euro negociabil, nu se plateste tva si nici comision. Imobilul face parte din elegantul complex rezidential Atlantis, situat la o statie de Mega Mall, dispune de sala de fitness si de o superba piscina, loc de joaca pentru copii, curte interioara, paza umana 24/7, mentenanta 24/7

129900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Morarilor - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Morarilor - 37000 EURO Morarilor, Bucuresti

Particular, vand garsoniera in Bucuresti, Sector 2, langa Parcul Morarilor, la 7 minute de statia de metrou Costin Georgian. Garsoniera are toate utilitatile ( apa, gaze, caldura ) si a fost recent renovata. Pentru vizionari sau mai multe detalii, va rog sa sunati la unul din numerele: 761 - arata telefon - 768 - arata telefon - Pret: 37.000 EUR negociabil Se vinde exact ca in poze!

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Zona Parc Morarilor Disponibil de la 01.07.2019 Suprafata utila: 34,0 m2, Numar camere: 1 , Numar bai: 1 , Etaj: parter ,

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 57000 EURO Morarilor, Bucuresti

Proprietar vand apartament 2 camere, an constructie 1982, Morarilor sectia 9(pozitia exacta este indicata pe harta), stradal, bloc anvelopat, scara curata, monitorizata video. In fata blocului se afla statiile tramvai 55 si ratb 104, 243, 253 respectiv o statie de metrou Costin Georgian, Megamall. Apartamentul se afla la etajul 4/10, semidecomandat, a fost renovat, instalatie electrica schimbata, feronerie/calorifere schimbate, blocul are tevile de apa clada si incalzire noi, apometrele toate sunt cu citire prin usa deci o grija in minus. Tubulatura ghena noua, fata mirosuri, vecini foarte linistiti. Apartamentul nu necesita imbunatatiri, se vinde mobilat cum se vede in poze in afara de dormitorul copilului. Rog seriozitate, sunati doar daca sunteti cu adevarat interesati, accept orice tip de credit!

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 56900 EURO Proprietar 56900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 56900 EURO Morarilor, Bucuresti

Ofer spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere in zona Pantelimon-Morarilor chiar langa parcul Sf. Pantelimon si lac,cu scoala si gradinita la distanta de 1 minut de mers pe jos, 15 minute de MegaMall si 10 minute de metrou Costin Georgian .In apropiere puteti gasi numeroase magazine si supermarketuri,Lidl,Penny,Cora, Carrefour Market,Mega Image,cat si Piata Delfinului la 5 min de mers pe jos.Apartametul dispune de 1 debara si 1 camara, termopan, usa metalica,apometre cu citire radio plus senzor detector gaze,usi interioare schimbate recent si se preda cu bucataria mobilata si dormitorul partial mobilat.Necesita  mici reparatii necostisitoare si are ca avantaj locul de parcare chiar langa scara.Bloc anvelopat in 2018.

56900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 1 camere Bucuresti, Morarilor - 240 EURO lunar Proprietar 240 €
Inchiriere casa 1 camere Bucuresti, Morarilor - 240 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Garsonieta renovata 2018,etaj 2,situata intr-o zona linistita langa parcul Morarilor , acces rapid la mijloace de transpor,metrou Costin Georgian, autobuzul 104, tramvai 55. dotari :bucatarie complet utilta, masina de spalat,

240 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 1100 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

_garsoniera cu vedere parc Morarilor -complet utilata si mobilata modern -bloc reabilitat termic -masina de spalat -cuptor cu microunde -tv led lg -dressing generos -situata la 10 min metrou Costin Georgian -Mega Mall 15 min Confort: 2 , Numar nivele: 10 , Suprafata utila: 28,0 m2, Numar camere: 1 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 4 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1974 , Incalzire: centrala bloc ,

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Morarilor - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Morarilor - 0 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Spatiu in suprafata de 181mp situat pe plaforma industriala. Caracteristici spatiu: forma dreptunghiulara, inaltime 5m, lumina natura, acces camion, posibilitate curent trifazic. Optional se poate inchiriat spatiu de birou in cladire separata. Suprafetele birouri - de la 45mp Numar nivele: P , Locuri parcare: 2 , Suprafata utila: 180,0 m2,

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 300 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Apartamen 2camere mobilat, masina spalat, frigider,tv, centrala termica , internet , loc de parcare , se afla chiar langa parcul florilor si la 100 m de parcul morarilor. Mijloace de transport in comun in apropiere.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 45000 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartament 2 camere, cf 2 ,etaj 4/10,intr- un bloc proaspat reabilitat Usa metalica, apometre apa si gaze. Gresie, parchet.Instalatii noi. Aproape de spitalul Sf pantelimon, spitalul Malaxa, Cora, Mega mall Pret 45000 neg

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Apartament situat in zona Morarilor la intersectie, aproape de statia de autobuz si de tramvai si la 10 minute distanta de statia de metrou Costin Georgian.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat in zona morarilor (langa McDonalds), toate mijolacele de transport in comun (metrou Costin Georgian, tramvai, troleibuz, autobuz) Lidl, Mega Image. Este mobilata , masina de spalat, frigider, aragaz, termopane, bloc reabilitat termic, usa metalica. Exclus agentie!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 42500 EURO Proprietar 42500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 42500 EURO Morarilor, Bucuresti

Vand apartament 2 camere in zona Morarilor, Pantelimon. Este situat intr-un bloc cu 8 etaje, la etajul 1. Mijloacele de transport sunt foarte aproape: 3 minute de mers pe jos pana la statia de RATB, si 10 minute pana la metroul COSTIN GEORGIAN. Apartamentul are 37mp si este situat intr-o zona linistita, ferita de zgomotul masinilor. Apartamentul detine centrala, dar si boiler in baie. In hol, sufragerie si baie este gresie. Se vinde mobilata asa cum o vedeti in poze. Nu are restante la intretinere. Pretul este de 42500 EURO NEGOCIABIL.

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii