Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Timis, Margina - 80000 EURO

80000 €  De vanzare
Ciprian casa de vanzare Casa renovata in anul 2021, instalatie electrica si termica schimbate, complet utilata si mobilata In Comuna Margina, Timis, foarte aproape de autostrada A1 intr o zona foarte linistita. Suprafata terenului este de 1350 mp, lar constructia casei este de 100 mp.Incalzirea este pe centrala termica pe lemne si panou solarUtilitati - apa curenta, fosa septicaDetalii proprietate:Camere -3 camereSuprafata teten - 1800 mpSuprafata construita - 100 mpDormitoare -2 dormitareHol-2 holuriBai - 1 baieLivingBucatarie - 1Anexe - 1 anexa unde este centrala termicaTerasa - 1 terasa inchisaa

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 128
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Margina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Margina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Margina.

Este Margina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Timis, Margina  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Timis, Margina - 450 EURO lunar Cetate, Margina , jud. Timis

Este disponibil incepand cu data de 06 aprilie 2024! Apartamentul se afla in completxul NORTH STAR RESIDENCE (str. Marginii), este situat la etajul 5 al unui imobil finalizat in 2016 si dispune de toate electrocasnicele necesare, complet mobilat, centrala termica pe gaz si aer conditionat . De asemenea, apartamentul are si un loc de parcare inclus in pret, balcon 10 mp. Apartamentul se intinde pe o suprafata utila de 57mp si este compartimentat astfel: - 1 Living open space cu bucatarie 22.10 mp + 10.71 mp - 1 Dormitor 12.97 mp - 1 Grup sanitar 3.99 mp - 1 Terasa 9,26 mp - 1 Hol 5.20 mp - Sas 2,75 mp. Nu se accepta animale de companie. Imobilul se afla vis-a-vis de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Timisoara, OMV, Auchan, Hornbach, Altex etc. 2 camere - Timisoara , 2 camere - Timis

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(