Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere zona Pipera,discount de 14700 Euro,Direct dezvoltator

80000 €  De vanzare
"Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare. "

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 16-11-2019
Vizualizari 1887
Persoane interesate 1843

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Pipera.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Pipera. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pipera.

Este Pipera zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Apartament 3 camere Complex Rezidential 4 City North Pipera, discount 5000 Euro! Dezvoltator 100000 €
Apartament 3 camere Complex Rezidential 4 City North Pipera, discount 5000 Euro! Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Absolut Superb, zona de Nord-Pipera, discount 5000 Euro! Dezvoltator 80400 €
Apartament 3 camere Absolut Superb, zona de Nord-Pipera, discount 5000 Euro! Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

80400 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA (stradal) Super imobil S+P+3E in Su.=955 mp. ideal Clinica Medicala, e.t.c. Agentie - 0 comision - exclusivitate 7000 €
PIPERA (stradal) Super imobil S+P+3E in Su.=955 mp. ideal Clinica Medicala, e.t.c. Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Muntenia Grup va propune spre inchiriere, in zona de Nord a Mun. Bucuresti – Bld. Pipera (stradal) imobil cu arhitectura deosebita, exclusivista, constructie 2010 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor, indeplineste toate normele elegantei si confortului, pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru reprezentanta, showrrom, office/birouri, clinica medicala, after school, gradinita privata, etc. Imobilul teren, in suprafata totala de 1.200 mp. plus vila in suprafata totala construita de 1.118 mp. - utila de 955 mp. cu regim de inaltime: Subsol + Parter + 3 Etaje, este situat in Bd. Pipera (fosta Sos. Pipera-Tunari), cu posibilitate de acces si din Strada Ghita Constantin unde exista cea de a 2-a cale de acces, curte proprie in suprafata de 618,66 mp. prevazuta cu poarta actionata electric pentru accesul auto ce poate fi folosita atat ca parcare cat si loc de joaca . SUBSOL (parcare auto): Suprafata totala construita: 183.82 mp. Suprafata totala utila: 168.75 mp. PARTER: Suprafata totala construita: 180 mp. Suprafata totala utila: 159 mp. ETAJ 1: Suprafata totala construita: 231 mp. Suprafata totala utila 223 mp. ETAJ 2: Suprafata totala construita : 227 mp. Suprafata totala utila: 185 mp. Suprafata terasa: 33 mp. ETAJ 3: Suprafata totala construita : 182 mp. Suprafata totala utila: 151 mp. Suprafata terasa: 17 mp. Suprafata utila terase: 15 mp. Imobilul este dotat cu: lift Kone, panouri solare, 3 centrale termice Viesmann, rulouri exterioare actionate electric, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie din termopan, utilitati: internet, apa, gaz, canalizare si energie electrica. Spatiul aferent fiecarui nivel poate fi compartimentat in functie de necesitati, in prezent el fiind in mare parte open space, cu instalatii sanitare proprii pe fiecare nivel.

7000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
2 Camere | Complex Cosmopolis | Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
2 Camere | Complex Cosmopolis | Pipera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Agentia Figure 8 , Va propune spre inchiriere, apartament, doua camere, aflat in Complex Cosmopolis- Pipera. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, bucatarie inchisa si parcare inclusa. ID intern: 1168

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
colaborate dezvoltare zona Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 7500 €
colaborate dezvoltare zona Pipera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ne dorim sa colaboram cu o societate cu experienta in constructii cu care sa putem dezvolta proiectul impreuna . Modalitatea de colaborare se va discuta la fata locului.

7500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
 Pipera -vila ultramoderna Nord super access autostrada A3 Agentie - 0 comision - exclusivitate 275000 €
Pipera -vila ultramoderna Nord super access autostrada A3 Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila cu 5 camere in suprafata utila de 170 mp este oferita spre vanzare in zona Pipera. Locuinta construita in anul 2018, are un regim de inaltime de p+1 si este amplasata pe un teren cu suprafata de 217 mp. Are 3 bai, 2 balcoane 1 bucatarie Se preteaza pentru rezidential . Momentan in stare de finisaje la gata. Toate vilele din cadrul Popasului Residence a distanta.includ acest sistem de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiționat, jaluzelele, sistemele de alarmă și aparatele electrocasnice vor interacționa și vor putea fi controlate de la distanță prin telefonul mobil. constructie moderna , pozitie excelenta in zona de nord.

275000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Agentie - 0 comision - exclusivitate 109800 €
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Pipera, Pipera , jud. Ilfov

R&D scoate la vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului in imediata vecinatate a rondului OMV Pipera fiind amplasat pe marginea lacului Pipera cu vedere din terasa si dormitor catre lac. Apartamentul se preteaza pentru investitie sau ca locuinta pentru cei care isi doresc o zona linistita si carora le place sa bea o cafea mangaiat de razele soarelui pe terasa superba a apartamentului ! Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 90 mp plus o terasa cu vedere la lac in suprafata de 36mp. Apartamentul este complet finisat cu parchet gresie si faianta import centrala termica Buderus tamplarie exterioara Aluminiu ETEM Grecia cu geamuri termopan instalatie A/C Mitsubishi inverter in fiecare camera usi interioare de lemn cu furnir natural Bertolotto usi metalice de exterior cu furnir natural Bertolotto. Situat in apropierea Pipera Plazza si a cladirilor de birouri Swan Office Park, Vodafone, Global City, OMV si Rompetrol,Toyota, Romania North Gate Offices, Renault Romania si la 2400 m de Porche Romania si Hotel Alexandros de 4*. Complexul Residential constituie o solutie locativa ideala pentru toti cei ce lucreaza in aceasta zona si nu numai. Avand in apropiere banci (Piraeus BT BCR Banc Post) centre sportive si de infrumusetare (Fitness Center Sport Planet World Class Academy) gradinite si scoli particulare (Mark Twain Scoala Americana Happy Universe etc.) si publice centre comerciale (Mega Image Jollie Ville Shopping Area Baneasa Ikea Carrefour Metro Bricostore Mall Baneasa) si statia de Metrou Pipera este doar la 3km. In apropiere circula doua mijloace de transport Autobuzele liniei 1 (circula pe STR. MATEI MILLO pana in BD. LACUL TEI) Autobuzele liniei 2 (circula pe STR. MATEI MILLO pana la BANEASA SHOPPING CITY) Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat - La pretul apartamentului se adauga suma de 10.000 Euro pentru mobila si electrocasnicele cu care este utilat apartamentul! Pentru orice alte detalii si pentru vizionari sunati la numarul : 0726.445.555 Cristian Panait

109800 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Agentie - 0 comision - exclusivitate 119800 €
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Pipera, Pipera , jud. Ilfov

R&D scoate la vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului in imediata vecinatate a rondului OMV Pipera fiind amplasat pe marginea lacului Pipera cu vedere din terasa si dormitor catre lac. Apartamentul se preteaza pentru investitie sau ca locuinta pentru cei care isi doresc o zona linistita si carora le place sa bea o cafea mangaiat de razele soarelui pe terasa superba a apartamentului ! Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 90 mp plus o terasa cu vedere la lac in suprafata de 36mp. Apartamentul este complet finisat cu parchet gresie si faianta import centrala termica Buderus tamplarie exterioara Aluminiu ETEM Grecia cu geamuri termopan instalatie A/C Mitsubishi inverter in fiecare camera usi interioare de lemn cu furnir natural Bertolotto usi metalice de exterior cu furnir natural Bertolotto. Situat in apropierea Pipera Plazza si a cladirilor de birouri Swan Office Park, Vodafone, Global City, OMV si Rompetrol,Toyota, Romania North Gate Offices, Renault Romania si la 2400 m de Porche Romania si Hotel Alexandros de 4*. Complexul Residential constituie o solutie locativa ideala pentru toti cei ce lucreaza in aceasta zona si nu numai. Avand in apropiere banci (Piraeus BT BCR Banc Post) centre sportive si de infrumusetare (Fitness Center Sport Planet World Class Academy) gradinite si scoli particulare (Mark Twain Scoala Americana Happy Universe etc.) si publice centre comerciale (Mega Image Jollie Ville Shopping Area Baneasa Ikea Carrefour Metro Bricostore Mall Baneasa) si statia de Metrou Pipera este doar la 3km. In apropiere circula doua mijloace de transport Autobuzele liniei 1 (circula pe STR. MATEI MILLO pana in BD. LACUL TEI) Autobuzele liniei 2 (circula pe STR. MATEI MILLO pana la BANEASA SHOPPING CITY) Pentru orice alte detalii si pentru vizionari sunati la numarul : 0726.445.555 Cristian Panait

119800 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
 Pipera -vila lux ultramoderna Nord finisaje deosebite Agentie - 0 comision - exclusivitate 255000 €
Pipera -vila lux ultramoderna Nord finisaje deosebite Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila cu 5 camere in suprafata utila de 170 mp este oferita spre vanzare in zona Pipera. Locuinta construita in anul 2018, are un regim de inaltime de p+1 si este amplasata pe un teren cu suprafata de 217 mp. Are 3 bai, 2 balcoane 1 bucatarie Se preteaza pentru rezidential . Toate vilele din cadrul Popasului Residence a distanta.includ acest sistem de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiționat, jaluzelele, sistemele de alarmă și aparatele electrocasnice vor interacționa și vor putea fi controlate de la distanță prin telefonul mobil. constructie moderna , pozitie excelenta in zona de nord.

255000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, la cheie Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, la cheie Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Imobil s evinde la cheie. Pozitionata in comuna Pipera, intre Iancu Nicolae si sos Petricani, aproape de parc si de stadion, pe o strada cu locuinte de tip case-vile. Utilitatile sunt pe teren. Comision 2% din valoarea de tranzactionare.

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
3 Camere Pipera Decomandat - rezidential sau investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 89900 €
3 Camere Pipera Decomandat - rezidential sau investitie Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblu residential S+P+8 situat in Pipera-Tunari, cu termen de finalizare Iunie 2018. Vecinatati: – Gradinite: Tinkerbell; Dreamland; – Scoli: Gimnaziala nr. 3; Questfield School; Scoala Particulara; – Renault; – Porche Romania; – Swan Business Center; – Pipera Plaza; – Carrefour Market; – Penny Market; – Mega Image. - Posibilitatea personalizarii apartamentelor dintr-o gama variata de finisaje. - Bai complet echipate cu obiecte sanitare. - Centrala termica individuala. - Aer conditionat in living. - Spatii comune iluminate pe baza de senzori de miscare. - Fatada moderna, izolata termic. - Parcare supraterana si subterana. - Apartamente cu terase spatioase si vedere panoramica.

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, nefinisata Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, nefinisata Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Imobil nou aflat in stadiul de "rosu" la interior, dar cu fatada si inchiderile finalizate. Pozitionata in comuna Pipera, intre Iancu Nicolae si sos Petricani, aproape de parc si de stadion, pe o strada cu locuinte de tip case-vile. Utilitatile sunt la strada, mai putin canalizarea, care se afla pe teren.

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 500 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ap 2 cam str Erou Iancu Nicolae 8 , Rose Residence , nou , mobilat si utilat Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 450 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Inchiriez apartament mobilat si utilat, 2 camere, Pipera in apropiere Jolie Ville, suprafata utila 86mp, bloc nou, lift, centrala proprie, 2 bai, aer conditionat fiecare camere, contract inregistrat ANAF

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Timis, Periam - 62 EURO Proprietar 2000 €
Vanzare casa Timis, Periam - 62 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Inchiriez in zona Pipera parter cladire 290 mp plus parcare 8 locuri.Constructia este cu structura din beton armat si zidarie din caramida poroterm.A functionat ca service auto cu 6 posturi de lucru,2 biroui ,2 grupuri sanitare,vestiar +dus,spalatorie auto,atelier mecanic.Viitorul chirias poate continua aceasta activitate sau poate fi schimbata ca depozite,birouri sau orice activitate nepoluanta.

2000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Ilfov, Pipera - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Ilfov, Pipera - 350 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Garsoniera este situata intr- o zona linistita, pe strada Drumul Bisericii, in Pipera, la aproximativ 10 minute de Mall Baneasa, la 4 km de Swan Office Park Pipera. Este complet utilata si mobilata, cheltuielile de intretinere sunt foarte mici. Cea mai apropiata statie de autobuze/ microbuze este la aproximativ 1.5 km. Recomand vizionare. Dotari: - aer conditionat; - masina de spalat; - cuptor cu microunde; - frigider; - centrala termica; - internet prin fibra optica; - CATV; - televizor - cabina de dus cu hidromasaj; - obloane metalice la geamuri; Adresa :Drumul Bisericii nr 50, AP I1

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Pipera - 159999 EURO Proprietar 159999 €
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Pipera - 159999 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Casa se afla in pipera str.Vasile Alexandri Casa P+1, compusa din : living+ bucatarie deschisa 3 dormitoare matrimoniale cu baie proprie (trei bai) un dresing,1 balcon si doua terase,suprafata teren 357 mp.casa e duplex cu intrare comuna in curte ,contorizare separata.

159999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 500 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Inchiriez apartament 3 camere , suprafata utila 103,66 mp cu balcon/ terase 35,52 mp, suprafata totala 139,18 mp , decomandat , nemobilat , cu 3 grupuri sanitare si spatii pentru dresing , situat in Pipera-Voluntari , str. Matei Basarab, nr. 2 , cu un loc de parcare . In apropiere se afla Scoala Americana, Jollie Ville plaza, Mega Image, Lidl, Profi , Oxford Gardens, Atlantis Sports& Spa, Gradina Zoologica, Mall Baneasa.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 115 EURO lunar Proprietar 115 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 115 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Inchiriez apartament 2 camere Pipera, apropiere Global City Business Park, an constructie 2019, totul nou, telefon 744 - arata telefon - .

115 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Ilfov, Pipera - 395000 EURO Proprietar 395000 €
Vanzare casa Ilfov, Pipera - 395000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila de vanzare parter +1 etaj cu pozitie foarte buna pe o strada strada linistita . Cu o suprafata utila de 290 mp si o amprenta de 155 mp ,este dispusa in urmatorul mod: la parter avem living ,bucatarie deschisa,birou,baie, spatiu tehnic si doua terase generoase. Iar la etaj: trei dormitoare mari ,doua bai, dressinguri si balcoanele aferente fiecarui dormitor.. Vila are un design modern cu influente industriale si este finisata cu materiale de cea mai buna calitate cum ar fi: piatra naturala ,lemn, sticla.etc... Incalzirea se face prin pardoseala, bateriile din bai sunt din gamele de lux, trepte suspendate, Bucataria se vinde mobilata si utilata complet. Este montat un sistem audio profesional , un videointerfon complex care permite si montajul unui sistem de supraveghere. Va asteptam pentru mai multe informatii si vizionari

395000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 830 EURO lunar Proprietar 830 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 830 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartamentul este situat la etajul 3/3 si are in componenta un living mare si doua camere dotate cu pat matrimonial si dressing. Pe langa acestea, in componenta apartamentului mai sunt intergrate o bucatarie complet utilata, o baie cu cada si o terasa(42mp) cu un spatiu generos si o priveliste extraordinara catre spatiul verde si piscinele din interiorul complexului. Pe suprafata terasei exista un loc special amenajat pentru gratar. Apartamentul este disponibil in orice moment, curat, nou mobilat si dispune de toate facilitatile: aer conditionat, masina de spalat, masina de spalat vase, spatii depozitare, semineu real in interiorul livingului, TV SI cablu tv, internet La subsolul imobilului se poate gasi boxa aferenta apartamentului si deasemenea 2 locuri de parcare. Ansamblul IBIZA SOL este situat pe Sos. Pipera Tunari in imediata apropiere a Scolii Americane si dispune de paza non stop, spatiu verde, locuri de joaca copii special amenajate, 2 piscine, sala de fitness.

830 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Ilfov, Pipera - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii comercial Ilfov, Pipera - 600 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Un spatiu comercial de inchiriat pe bulevardul Pipera nr.48E,in fata unui restaurant ,suprafata util,50 m2,incalzire central termica ,baie ,aer conditionat ,zona cea mai buna!

600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 135000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ofer spre vanzare apartament 3 camere,Pipera, Iancu Nicolae, langa padure, in vecinatatea imobilului se afla scoli din Romania, Scoala Americana, etc. Complex Diamond Residence. Imobilul se gaseste intr-o stare excelenta, izolat termic si foarte bine intretinut, disponibil imediat pentru mutare. Zona de zi a apartamentului este formata dintr-un living spatios cu ferestre mari si luminoase, urmeaza dormitorul matrimonial cu baie proprie, un al doilea dormitor spatios cat si a doua baie cu intrare directa de pe hol, incalzire in pardoseala, suprafata construita 90mp. Complexul rezidential iese in evidenta prin spatiile comune completate la cel mai inalt nivel de destindere si relaxare cu o piscina exterioara de aproximativ 400m unde va puteti relaxa impreuna cu cei dragi, paza non stop, loc de joaca pentru copii. Apartamentul se vinde complet mobilat ultra modern. Blocul este construit in 2013. Pretul este usor negociabil,direct proprietar.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Ilfov, Pipera - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare spatii comercial Ilfov, Pipera - 19000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vand salon de infrumusetare situat in zona pipera, stradal, compus din 2 posturi de coafor, 1 post frizerie, 2 posturi manichiura, 1 camera cosmetica,1 post make up,1 camera solar, 1 camera bucatarie, 1 camera masaj, 1 camera de sterilizare, suprafata totala fiind de 90 mp.Chiria este 700euro ,statie ratb in fata salonului. Salonul este recent renovat, se vinde cu portofoliu de clienti deja formati si solar.Pret 19000euro negociabil.Se vinde complet mobilat si utilat,stocuri vaste de produse si aparatura plus pagina de facebook si nr de telefon!il vand pentru ca urmeaza sa nasc si nu ma mai pot ocupa de el!

19000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Ilfov, Pipera - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare spatii comercial Ilfov, Pipera - 19000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vand salon de infrumusetare situat in zona pipera, stradal, compus din 2 posturi de coafor, 1 post frizerie, 2 posturi manichiura, 1 camera cosmetica,1 post make up,1 camera solar, 1 camera bucatarie, 1 camera masaj, 1 camera de sterilizare, suprafata totala fiind de 90 mp. Salonul este recent renovat, se vinde cu portofoliu de clienti deja formati si solar.Pret 19000euro negociabil.Se vinde complet mobilat si utilat,stocuri vaste de produse si aparatura plus pagina de facebook si nr de telefon!il vand pentru ca urmeaza sa nasc si nu ma mai pot ocupa de el!

19000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 180000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Proprietar, vand apartament 3 camere in ansamblu rezidential Perla Nord / Pipera, situat la parter, in bloc cu trei etaje, cu supraveghere video, paza permanenta, interfon, lift. Suprafata utila 88 mp, cu gradina proprie 80 mp, 2 bai, terasa 10 mp, loc parcare subterana 12 mp, boxa depozitare proprie 6,6 mp. Apartamentul este compus din living cu bucatarie open space 45 mp, hol, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor si baie. Bucataria complet mobilata si utilata. Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1

180000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 550 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament situat in complexul Diamond Residence din Pipera (an constructie 2013), cu suprafata de 65 mp, complet mobilat si utilat. Este compus din dormitor, living, bucatarie si terasa/balcon. Beneficiaza de aer conditionat, centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Apartamentul este unic prin constructie, avand, in plus fata de celelalte facitilati similare, o camera dressing ce deserveste nevoile de depozitare pentru cca 2 persoane. Este disponibil un loc de parcare, in parcarea subterana, cu rampele de acces incalzite pe timpul iernii. Complexul are piscina exterioara ce se afla in proprietate asociatiei de locatari (fara acces extern), loc de joaca pentru copii, spatii relaxare - 2 foisoare, paza 24/7 ore, curte interioara fara acces masini si spatiu concierge, disponibil 24/7. Costurile de intretinere sunt in jurul a 250RON/luna. Disponibil incepand cu 01 Octombrie. Pret fix 550Euro, 1 Luna garantie +1 luna avans.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii