Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 3 camere Central, Chitila

63000 €  De vanzare
Propietar vând apartament 3 camere, situat în Oras Chitila (langa Mega Image), bloc P+2, acoperis tip vila cu tabla, apartamentul este racordat la toate utilitățile, are centrală pe gaze , este compus din două dormitoare, bucatrarie, sufragerie, doua holuri, baie, balcon. Are cadastru si intabulare.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 01-04-2024
Vizualizari 154
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 72 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Chitila.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Chitila. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Chitila.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Central  - 104900 EURO Proprietar 104900 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Central - 104900 EURO Central, Chitila

Zona Sos Chitilei vis a vis de Mall Colloseum Constructie noua 2020 P+5 Dispune de Lift. Locuit in proportie de 90 % 2 Camere Decomandate Bucatarie inchisa 10,41 mp Baie cu aerisire naturala (fereastra ). 1- Terasa 1- Balcon Apartamentul este finisat la cheie,utiliat si mobilat. Parchet de 12,5 mm Usi Bella Cassa Centrala Ariston in condesare. Electrocasnice . Etc. Este un apartament foarte spatios. Dispune de 2 balcoane,unul este tip terasa, Bucataria este foarte mare, aproape 11 mp. Este racordat si date in folosinta toate utilitatile : Gaze,Apa,Curent Electric,TV,Internet. Eliberarea, si mutarea noului proprietar al apartamentului, imediat dupa semnarea actelor. Propietar ,se vinde fara nici un fel de Comision 0 % 2 camere - Sectorul 1 , 2 camere - Bucuresti

104900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Ilfov, Chitila  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Chitila - 85000 EURO Central, Chitila , jud. Ilfov

Apartament 2 camere in complexul Lac de Nuferi- Chitila, an 2009, suprafata utila 57 plus terasa 7,67 mp utili, loc de parcare inclus, centrala termica de apartament, contorizat apa, gaze, curent, aer conditionat, geam termopan pentacameral, parchet laminat. Se afla pe malul lacului cu nuferi, strada asfaltata, liniste, intr-un bloc de 3 etaje + 4 retras, in total 80 de apartamente. 2 camere - Chitila , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(