Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Vitan-Barzesti - 115000 EURO

115000 €  De vanzare
Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, situat in incinta Hotelului Rin Grand Hotel, situat pe Soseaua Vitan Barzesti nr 7D-7E. Blocul a fost construit in anul 2008 si este situat la etajul 10/13. Apartamentul are o suprafata de 84,23 mp utili si se vinde mobilat si utilat, bucatarie MDF vopsit, mobilier realizat pe comanda. Apartamenul are doua bai dintre care una este dotata cu o cabina de dus si una este cu cada. Apartamentul dispune de finisaje de calitate, cadastru si intabulare. Apartamentul este orientat spre sud, ferestre fiind orientate spre curtea interioara si beneficiind de lumina soarelui pe tot parcursul zilei. Costurile intretinerii sunt foarte mici fiind dotat cu ventiloconvectoare atat cu functie de incalzire pe timpul iernii cat si cu functie de racire pe timpul verii, cu termostat digital in fiecare camera. De asemenea Hotelul este foarte bine izolat termic. Facilitati: Gradinita, Centru Wellness (piscina interioara, sala fitness, zona SPA, sauna, jacuzzi), fresh bar, restaurant, salon de infrumusetare, cabinet medical, magazin alimentar, locuri de parcare in suprateran, paza 24/24. Acces rapid la mijloacele de transport in comun, acces la Spa, fitness, piscina si sauna. Apartamentul este pretabil si pentru investitie! Pentru mai multe detalii, contactati-ma telefonic.

Pe site din 07-03-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 23 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Vitan-Barzesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa  5 camere Bucuresti, Vitan-Barzesti  - 2400 EURO lunar Proprietar 2400 €
Inchiriere casa 5 camere Bucuresti, Vitan-Barzesti - 2400 EURO lunar Vitan-Barzesti, Bucuresti

ecaterina d Casa - Vila in Bucuresti, locatie semicentrala Inchiriez pe termen lung vila cu doua etaje, curte si locuri de parcare. Locatie semicentrala in Bucuresti. Potrivita pentru familie cat si pentru business. Numar Bai: mai mult de 3 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Clima incalzire Gaz Canalizare Apa Curent Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

2400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(