Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere zona Batistei, UNIVERSITATE, finisaje de lux

275000 €  De vanzare
Agentia Imobiliara CITY-IMOB (w_ww.city-imob.ro) va prezinta spre achizitie un superb apartament cu 3 camere pozitionat la etajul 3 al imobilului este orientat Sud - Est si are suprafete vitrate mari, fiind insorit in a prima parte a zilei. Apartamentul are o suprafata totala de 96.16 mp utili si este compus living de 25.21 mp utili, bucatarie semi inchisa de 12.16 mp utili, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare din care 1 grup sanitar matrimonial cu cada si 1 grup sanitar cu dus si sticla sistem geam securizat de 8 mm grosime si doua balcoane. Amplasat in cea mai exclusivista zona a orasului, in zona eleganta a strazilor: Batistei, C.A. Rosetti, Jean-Louis Calderon si la doar 5 minute de centrul vechi al orasului, acest proiect impresionat reprezinta cel mai inalt standard rezidential avand in vedere calitatea ireprosabila si locatia de top. Cladirea are un regim de inaltime -2-1+P+4, un numar restrans de apartamente respectiv 13 apartamente in toata cladirea, arhitectura moderna si eficienta energetica A+ (green building) . Finisajele sunt de cea mai buna calitate, imobilul beneficiaza de tehnologii de ultima ora, paza 24/7 si servicii concierge. La subnivelul -2 sunt disponibile boxe cu spatii de depozitare generoase iar la subnivelul -1 sunt disponibile locuri de parcare subterana. Locuirea intr-un imobil cu design simplu si contemporan, integrat in tesutul vechi al orasului, face posibila personalizarea experientei bucurestene la cele mai intalte standarde de locuire. Pretul solicitat pentru aceasta proprietate este de € 275.000 eur fara TVA. Se accepta taxarea inversa pentru cota TVA conform legislatiei in vigoare. Separat se poate achizitiona loc de parcare la Etajul -1 si boxa pentru depozitare la etajul -2 Toate finisajele folosite fac parte din gama premium dupa cum urmeaza: Tamplarie Schucko - Germania Sticla Triplex (3 foi) securizata orig St Gobain, Franta Balcoane - balustrade sticla secuzizata Usi lemn masiv Grauthof - Germania Usi boxe si spatii commune securizate foc - Grauthof , Germania Usi intrare apartamente securizate antiefractie - Grauthof, Germania Centrala Buderus ( sunt 3 centrale care deservesc imobilul, montate in camera tehnica din etajul -2) Ventiloconvectoare in salon pilotate prin thermostat ambient Calorifere design Vogel, Aluminiu si Otel ionx cu fatete plate. Prize, steckere BTicino - Italia Placi ceramica - Marazzi, Italia Robineterie - Grohe, Germania Blat chiuveta Marmura alba Thassos (Marmura din Thassos este cunoscuta ca fiind cea mai alba marmura din lume) Parchet masiv stejar Deck terase apartamente 12 si 13 : Pin Canadian impregnat Ascensor Schindler - 4pax Pereti interiori Caramida Porotherm 12 cm, placate pe ambele fete cu gipscarton Izolatie termica - polistiren 10-15 cm Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Ionescu Adrian o799.990.888 / w_ww.city-imob.ro

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 10-01-2024
Vizualizari 127
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 96 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 3/4
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Universitate zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament 3 camere,  vanzare, Universitate, ultracentral, Sfintilor 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Apartament 3 camere, vanzare, Universitate, ultracentral, Sfintilor 1 Universitate, Bucuresti

De vanzare apartament spatios situat ultracentral, in apropiere de Piata Universitatii. Imobilul, unul emblematic din inima capitalei, a fost si locuinta lui Iuliu Maniu timp de 7 ani (1940-1947). Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil de 5 etaje, construit in anul 1938, cu cate 2 apartamente pe etaj. Suprafata utila este de 95 mp si suprafata utila totala este de 104 mp (include balcoanele si boxa de la subsol); Caracteristici principale: - imobil incadrat in clasa "Urgenta 2" - semi-decomandat; - incalzire cu centrala proprie pe gaz si traseu din teava de cupru. Exista contor propriu; - 2 bai; - 1 boxa (la subsol - intabulata); - bucatarie separata + camara; - 2 debarale; - balcon 3 mp spre curtea interioara; - exista si cea de-a 4-a camera, cu o suprafata de 14 mp, cu functiunea de hol, ce poate fi utilizata ca o camera normala cu usurinta sau zona de dining; - necesita renovare completa, pardoseala (parchet masiv) este in stare buna, usile originale putand fi reconditionate; - Tamplaria exterioara si jaluzelele exterioare necesita inlocuire; Oferim comision la colaborare tuturor agentiilor imobiliare. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

150000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(