Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 4 camere mobilat si utilat - Zona Herastrau

400000 €  De vanzare
Imobil 2016 situat in zona Herastrau - Caramfil construit pe structura din beton armat. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida. Apartamentul este situat la etajul 7/9 si este compus din living cu bucatarie open space, birou, doua dormitoare si doua bai. Dispune de finisaje de calitate superioara precum: parchet stratificat marca Haro (Germania), gresie, faianta, obiecte sanitare - Porcelanosa, usa blindata de intrare placata cu furnir din lemn (Italia), geamuri tripan si storuri exterioare din aluminiu, actionate cu telecomanda. Confortul termic este asigurat de centrala termica de apartament marca Buderus si aparatele de aer conditionat LG Art Cool. Apartamentul se preda complet mobilat (Rovere) si utilat. Pretul apartamentului este de 400.000 Euro.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 17-11-2020
Vizualizari 357
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 122 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 7/9
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Herastrau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  garsoniera Bucuresti, Herastrau  - 231605 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 231605 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Herastrau - 231605 EURO Herastrau, Bucuresti

REA1006106Va supunem atentiei o oportunitate investitionala in cel mai nou proiect rezidential din zona de Nord - Win Herastrau, situat la cateva minute de mers pe jos fata de parcul Herastrau. Proiectul cuprinde 5 imobile si dispune de 2 niveluri de parcari subterane, dintre care 2 rampe de acces si un lift auto. Pretul unul loc de parcare este 18 000 + TVA Intrarea in complex se va face prin 3 cai de acces: Intrarea Gliei, Gheorghe Simionescu si Barajul Arges. Structura constructivă a blocurilor de apartamente este bazată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general cu incintă etanșă din pereți mulați din cărămidă. Blocurile de apartamente au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și cu trei foi de sticlă. Pentru fiecare corp de clădire sunt prevăzute câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt sigure și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Întreg cadrul WIN Herăstrău – natural și construit – invită la bună înțelegere și colaborare. Aleile pietonale și parcul adiacent contribuie la o atmosferă relaxantă și caldă, pentru adulți și pentru copii. Spațiul prevăzut pentru evenimente private, cât și celelalte facilități cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activitățile zilnice și relațiile sociale. Apartamentele sunt livrate complet finisate, gata sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Termenul de finalizare este luna Mai 2021. Aici puteti gasi mai multe informatii: https://win-herastrau.ro/ Certificatul energetic va fi disponibil la momentul vanzarii. Pentru mai multe detalii dar si pentru stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati!

231605 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Bucuresti, Herastrau  - 76173 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 76173 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Herastrau - 76173 EURO Herastrau, Bucuresti

REA1006096Va supunem atentiei o oportunitate investitionala in cel mai nou proiect rezidential din zona de Nord - Win Herastrau, situat la cateva minute de mers pe jos fata de parcul Herastrau. Proiectul cuprinde 5 imobile si dispune de 2 niveluri de parcari subterane, dintre care 2 rampe de acces si un lift auto. Pretul unul loc de parcare este 18 000 + TVA Intrarea in complex se va face prin 3 cai de acces: Intrarea Gliei, Gheorghe Simionescu si Barajul Arges. Structura constructivă a blocurilor de apartamente este bazată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general cu incintă etanșă din pereți mulați din cărămidă. Blocurile de apartamente au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și cu trei foi de sticlă. Pentru fiecare corp de clădire sunt prevăzute câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt sigure și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Întreg cadrul WIN Herăstrău – natural și construit – invită la bună înțelegere și colaborare. Aleile pietonale și parcul adiacent contribuie la o atmosferă relaxantă și caldă, pentru adulți și pentru copii. Spațiul prevăzut pentru evenimente private, cât și celelalte facilități cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activitățile zilnice și relațiile sociale. Apartamentele sunt livrate complet finisate, gata sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Termenul de finalizare este luna Mai 2021. Aici puteti gasi mai multe informatii: https://win-herastrau.ro/ Certificatul energetic va fi disponibil la momentul vanzarii. Pentru mai multe detalii dar si pentru stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati!

76173 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Bucuresti, Herastrau  - 76173 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 76173 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Herastrau - 76173 EURO Herastrau, Bucuresti

REA1006097Va supunem atentiei o oportunitate investitionala in cel mai nou proiect rezidential din zona de Nord - Win Herastrau, situat la cateva minute de mers pe jos fata de parcul Herastrau. Va prezentam un studio ideal pentru rezidenta sau investitie. Compartimentarea acestuia este semidecomandata astfel: living cu bucatarie open space, baie si logie. Proiectul cuprinde 5 imobile si dispune de 2 niveluri de parcari subterane, dintre care 2 rampe de acces si un lift auto. Pretul unul loc de parcare este 18 000 Euro la care se adauga TVA. Intrarea in complex se va face prin 3 cai de acces: Intrarea Gliei, Gheorghe Simionescu si Barajul Arges. Structura constructivă a blocurilor de apartamente este bazată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general cu incintă etanșă din pereți mulați din cărămidă. Blocurile de apartamente au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și cu trei foi de sticlă. Pentru fiecare corp de clădire sunt prevăzute câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt sigure și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Întreg cadrul WIN Herăstrău – natural și construit – invită la bună înțelegere și colaborare. Aleile pietonale și parcul adiacent contribuie la o atmosferă relaxantă și caldă, pentru adulți și pentru copii. Spațiul prevăzut pentru evenimente private, cât și celelalte facilități cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activitățile zilnice și relațiile sociale. Apartamentele sunt livrate complet finisate, gata sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Termenul de finalizare este luna Mai 2021. Aici puteti gasi mai multe informatii: https://win-herastrau.ro/ Certificatul energetic va fi disponibil la momentul vanzarii. Pentru mai multe detalii dar si pentru stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati!

76173 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Bucuresti, Herastrau  - 241220 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 241220 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Herastrau - 241220 EURO Herastrau, Bucuresti

REA1006053Va supunem atentiei o oportunitate investitionala in cel mai nou proiect rezidential din zona de Nord - Win Herastrau, situat la cateva minute de mers pe jos fata de parcul Herastrau. Va prezentam un apartament de 3 camere ideal pentru rezidenta sau investitie. Compartimentarea acestuia este semidecomandata astfel: living, dormitor, bucatarie, baie, hol si logie. Proiectul cuprinde 5 imobile si dispune de 2 niveluri de parcari subterane, dintre care 2 rampe de acces si un lift auto. Pretul unul loc de parcare este 18 000 + TVA Intrarea in complex se va face prin 3 cai de acces: Intrarea Gliei, Gheorghe Simionescu si Barajul Arges. Structura constructivă a blocurilor de apartamente este bazată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general cu incintă etanșă din pereți mulați din cărămidă. Blocurile de apartamente au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și cu trei foi de sticlă. Pentru fiecare corp de clădire sunt prevăzute câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt sigure și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Întreg cadrul WIN Herăstrău – natural și construit – invită la bună înțelegere și colaborare. Aleile pietonale și parcul adiacent contribuie la o atmosferă relaxantă și caldă, pentru adulți și pentru copii. Spațiul prevăzut pentru evenimente private, cât și celelalte facilități cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activitățile zilnice și relațiile sociale. Apartamentele sunt livrate complet finisate, gata sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Termenul de finalizare este luna Mai 2021. Aici puteti gasi mai multe informatii: https://win-herastrau.ro/ Certificatul energetic va fi disponibil la momentul vanzarii. Pentru mai multe detalii dar si pentru stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati!

241220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu comercial | Horeca sau Showroom | Gafencu - Herastrau Agentie - 0 comision - exclusivitate 14500 €
Spatiu comercial | Horeca sau Showroom | Gafencu - Herastrau Herastrau, Bucuresti

Va propunem un spatiu comercial spre inchiriere, suprafata de 750 mp, dispus pe P+1, ideal pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul horeca avand in vedere aglomerarea de spatii de birouri, blocuri de locuinte exclusiviste si vecini cu un statut social ridicat. Comision 0% ! Pentru detalii sau vizionare va asteptam cu un telefon la primul numar din anunt. Spatiul este foarte bine compartimentat si dispune de o bucatarie completa echipata cu camera frigorifica, bai spatii private sau birouri si poate fi transformat foarte usor intr-un spatiu ideal afacerii pe care o dezvoltati ! Dispune de suprafete vitrate mari, tavane inalte, acces multiplu, la parter si la etaj dispune de 2 spatii mari open space. Dotata cu 10 locuri de parcare cu posibilitate de marire a spatiului de parcare . Ar fi o pozitie foarte buna si pentru showroom avand in vedere suprafetele vitrate mari, inaltimea de peste 5 m si parcarea spatioasa. Pentru detalii sau vizionare va asteptam cu un telefon la primul numar din anunt.

14500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Herastrau - Penthouse pe 2 niveluri si gradina pe tot acoperisul! Agentie - 0 comision - exclusivitate 1850000 €
Herastrau - Penthouse pe 2 niveluri si gradina pe tot acoperisul! Herastrau, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! HERASTRAU – PENTHOUSE PE 2 NIVELURI SI GRADINA PE TOT ACOPERISUL! Strada la Parcul Herastrau, cu access imediat in DN1. Penthouse autentic, perfect pentru rezidenta de lux, situat intr-un bloc cu 6 etaje. Dispunere in trepte, cu lift interior, spatii imense, design si finisaje de marca, dotari si automatizari ultramoderne. Garaj 3 locuri. Patio cu gradina pe tot acoperisul, panorama 360 grade.

1850000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(