Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere , Icoanei , Vasile Lascar

140000 €  De vanzare
Raich & Raich Imobiliare va prezinta in vederea cumpararii un apartament de 3 camere, confort I, semidecomandat , situat la etajul 1 al unui imobil S+P+3E, constructie 2018, amplasat pe o strada linistita, cu acces facil atat catre Piata Romana cat si catre Piata Victoriei. Apartamentul are o suprafata utila de 65 mp plus o terasa de 26 mp . Se poate achizitiona si un loc de parcare !! Apartamentele şi spaţiile comune dispun de finisaje de lux: *Grupuri sanitare placate cu marmură, *Obiecte sanitare Villeroy & Boch Germania, *Lift Schindler de 8 persoane, *Tâmplarie aluminiu Cortizo, *Uşi Made in Germany Lebo, *Spaţii comune placate cu marmură. Pentru informatii suplimentare si vizionari ma puteti contacta la 0730177191 Va asteptam la vizionare !!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 50
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Gradina Icoanei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 4 camere  decomandat Bucuresti, Gradina Icoanei  - 190000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 190000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Gradina Icoanei - 190000 EURO Gradina Icoanei, Bucuresti

REA1016491SVN Romania va propune spre vanzare un apartament deosebit, situat la etajul 1 al unui imobil solid, fara risc seismic, dar incadrat in U1 aflat în zona Gradina Icoanei/Batistei , in Sectorul II. Aceasta proprietate este complet mobilata cu piese din lemn masiv si echipata cu electrocasnice de lux, fiind complet renovata în 2021 . Apartamentul are un balcon, unde va puteti bucura de o cafea. Apartamentul dispune de centrala termica proprie si boxa.

190000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(