Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere

92500 €  De vanzare
Un apartament luminos, cu vedere pe doua laturi ale blocului isi asteapta proprietarii. Living de 20.02 mp, doua camari, baie si bucatarie cu geam; si vine la pachet cu locul de parcare si boxa subterana, incluse in pret.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 04-09-2023
Vizualizari 119
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 78 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 4/4
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Bucuresti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament premium cu 2 camere | Sisesti - Straulesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 145000 €
Apartament premium cu 2 camere | Sisesti - Straulesti Bucuresti, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un apartament deosebit cu 2 camere intr-o cladire solida in stil NEOCLASIC. Comision 0% Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon la numarul 0788364188. Olaru Normund Anghel Bloc finalizat in 2022. Suprafata utila totala de 80.85 mp din care 9.77 mp terasa. ( consultati schita atasata la anunt ) Situat la etajul 2 din 4. Se vinde nemobilat, dar se poate vinde si mobilat contra cost ! Toate actele pregatite de vanzare ( autorizatie de construire, certificat de edificare, cadastru si intabulare, istoric ) De ce sa alegi un apartament in acest imobil? 1. Structura de rezisenta extrem de solida, prevazuta sa reziste la un grad de seismicitate de peste 9 grade pe scara Richter. Structura de rezistenta este de tip Radier general, cu stalpi, diafragme, cadre si plansee din beton armat superior, clasa C25/30 (utilizat pentru constructia podurilor si autostrazilor), avand un grad de armare ridicat - BST500S, conform celor mai exigente standarde de proiectare si executie. O cladire care iti ofera siguranta si confort. 2. Izolatie termica: imobil de Clasa Energetica A, izolat cu polistiren expandat de 10 cm, clasa superioara EPS 80. Toata zidaria imobilului, atat cea exterioara cat si cea de compartimentare a apartamentelor este realizata din caramida Porotherm. 3. Utilitati: Dispune de contorizare individuala la apa, curent si gaz. 4. Beneficiaza de videointerfon color si supraveghere video permanenta. 5. Dotat cu centrala proprie si incalzire prin pardoseala. 6. Blocul are dotari premium, precum si de o scara generoasa placata cu marmura, cu balustrade luxoase din fier forjat model neoclasic si peretii finisati cu chenare de accent si tablour, un lift IFMA de 6 persoane. 7. In apartament baile o sa fie dotate cu obiecte sanitare de top, cu dus gen ploaie, cazi de hidromasaj, paravan din sticla securizata si baterii exclusiviste. 8. Finisarea zonelor de zi, respectiv a livingurilor, a bucatariilor si a spatiilor comune este realizata cu placaje ceramice model marmura de dimensiuni mari 60x 120 cm, iar zonele de noapte, respectiv dormitoarele, beneficiaza de parchet triplustratificat . 9. In vecinatate se afla Lacul Baneasa, Baneasa Shopping City, Complex Stejarii, Padurea Baneasa, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, se afla la 10 minute de centrul orasului si de aeroport. Mijloace de transport: RATB si Metrou. 10. Nu ai taxe sau costuri ascunse de mentenanta si nu se percepe tva la vanzare ! Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon la numarul 0788364188. Olaru Normund Anghel

145000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(