Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere 4 City North Pipera, Discount 5000 euro,comision 0%

94000 €  De vanzare
Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 08-11-2023
Vizualizari 129
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 3/7
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Aviatiei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Aviatiei  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Aviatiei - 10500 EURO Aviatiei, Pipera

Particular, vand Studio dublu, decomandat, sup.utila 45 mp+ balcon 5mp, sup.totala 49mp, situat in Ivory Residence, cel mai aerisit complex rezidential din zona de nord, finalizat 2022, finisaje de calitate, bucatarie utilata, mobilat complet, electrocasnice/ tv smart led, totul nou, aer conditionat, centrala termica, incalzire prin pardoseala, loc de parcare in garajul suprateran contra cost (12.000€).Ideal investitie inchiriere/airbnb. Ap se afla pe Bd.Pipera nr.1 in spate la OMV 2 camere - Voluntari , 2 camere - Ilfov

10500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(