Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Iasi, Aroneanu - 59000 EURO

59000 €  De vanzare
Proprietar vand apartament, suprafata totala utila 70 mp, la vila, cu acces la curte, la marginea padurii Ciric. Imobilul, constructie 2013, contine 4 apartamente si este situat la strada principala Moara de Vant - Aroneanu (inainte de intrarea in satul Aroneanu - 3 min de Tg Cucu). Este o constructie pe cadre de beton cu caramida pe toti peretii - interior si exterior, finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, geamuri termopan, usa metalica, gresie/faianta SSAB, dusumea lemn. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile (inclusiv canalizare) iar incalzirea apartamentului se face de catre un termosemineu pe peleti Edilkaminn, cu termostat de ambient. (Investitie de aproximativ 3.000 EUR). Curtea proprie are 816 mp, este complet amenajata cu foisor, gratar, loc de joaca pentru copii iar in fata imobilului exista loc parcare betonat pentru 6 masini. Imobilul se vinde cu bucataria mobilata. Imobilul a fost ridicat de acelasi dezvoltator care a construit complexul ROUA RESIDENCE. Se accepta credit.

Pe site din 08-03-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Aroneanu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Aroneanu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Aroneanu.

Este Aroneanu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Iasi, Aroneanu  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Iasi, Aroneanu - 72000 EURO Aroneanu, Aroneanu , jud. Iasi

Vind apartament cu doua camere parter Podu ros mobilat si utilat totul nou centrala termica termopane usi interioare instalatii electrice si sanitare schimbate alea Rozelor sau schimb cu casa in Iasi sau linga Iasi sa aiba utilitati ma intereseaza o casuta mica cu putin tern persoana fizica 2 camere - Aroneanu , 2 camere - Iasi

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Iasi, Aroneanu  - 84000 EURO Proprietar 84000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Iasi, Aroneanu - 84000 EURO Aroneanu, Aroneanu , jud. Iasi

Moon Reflexes Residence este un asamblu nou intr-un proiect grandios pe Moara de Vant.Acest ansamblul este pozitionat pe lacul Aroneanu, in mijlocul naturii si satisface nevoia clientilor de a avea intimitate si de a fi in zona 0 de poluare a orasului, este localizat la exact 6 minute de mers cu masina de Tg. Cucu si la 10 minute de Palas Mall, cu deschidere foarte lejer spre toate zonele orasului.Apartamentul are o suprafata utila de 51.5 m2 si cu un balcon de 5.3 m2 si este desfasurat astfel : ~ living : 18.5 m2 ~ dormitor : 12 m2~  bucatarie : 8.3 m2~  baie : 5 m2;~  hol : 7.7 m2; ~  balcon : 5.3 m2 ;Blocurile au un regim de inaltime 2S+P+3E incadrandu-se perfect in infrastructura zonei. Structura de rezistenta este pe cadre cu pereti interiori si exteriori din caramida, izolatie termica cu vata bazaltica respectandu-se astfel cele mai exigente cerinte in materie de constructie.Accesul este deosebit de facil atat cel pietonal cat si cel al mijloacelor de transport in comun.Apartament se va preda cu centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet, usi interioare, vopsela lavabila si aer conditionat. Apartamentul are deasemenea termostat in fiecare camera- locuri de parcare, intabulate la pretul de 5000€+ TVA, Boxe : 500 euro/mp. ATENTIE acest apartament se poate locui imediat. Foarte aproape de aeroportul Iasi. Accept doar plata chas!! Constructia sa finalizat in 2023. 2 camere - Aroneanu , 2 camere - Iasi

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(