Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Valea Garboului - 80000 EURO

80000 €  De vanzare
Persoana fizica vand apartament cu doua camere, ultrafinisat pe Valea Garboului in spate la centrul comercial Vivo la 2 min de restaurantul Roata Faget avand suprafata utila de 49 mp+ balcon intr-un imobil finalizat in anul 2018 etajul 3/4 cu lift si drum incalzit ( iarna ) Apartamentul este situat intr-o zona linistita cu o panorama superba spre padure cu multa verdeata. Se vinde cu mobilier personalizat si electrocasnice noi incorporate. Incalzirea se face cu centrala proprie, iar blocul este izolat termic si este compus din: hol, baie, bucatarie, 2 cam decomandate + dressing. De asemenea mai dispune de doua parcari cu CF pe fiecare, una exterioara iar cealalta in garaj inchis cu usa cu telecomanda. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat Pretul este fixx !!!

Pe site din 11-06-2021
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 49 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Valea Garboului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Valea Garboului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Garboului.

Este Valea Garboului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Cluj, Valea Garboului  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Cluj, Valea Garboului - 110000 EURO Valea Garboului, Valea Garboului , jud. Cluj

Vand apartament cu 2 camere situat in zona Centrului Comercial Vivo Mall, Cluj. Apartamentul se afla la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje, finalizat in anul 2018, strada Valea GARBOULUI Nr. 58 A. Apartamentul este decomandat si este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, 2 holuri, 2 balcoane Suprafata utila: 50,77 mp. Suprafata utila totala: 58,66 mp. Apartamentul se va preda finisat si partial mobilat. Acesta dispune de centrala termica, incalzire prin calorifere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare. Pretul de vanzare: 110 000 euro. La pretul de 10 000 euro se poate achizitiona si o parcare subterana. Nu colaborez cu agentii imobiliare! Pentru alte informatii: tel. 07******64. 2 camere - Floresti , 2 camere - Cluj

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Cluj, Valea Garboului  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Cluj, Valea Garboului - 105000 EURO Valea Garboului, Valea Garboului , jud. Cluj

Apartament cu 2 camere, in zona Vivo - Roata Faget! Va propun spre vanzare un apartament cu 2 camere, pe strada Valea Garboului (in spate la Profi), situat la etajul 2 al unui imobil structurat pe 4 etaje. Proprietatea este localizata intr-o zona cu acces facil catre Cluj, la 5 minute de mers pe jos pana la Roata Faget (29,29s) sau la 10 minute de mers pe jos pana la Vivo. De asemenea accesul se poate face cu masina de la Vivo sau de pe strada SF. Ioan. Apartamentul dispune o suprafata utila de 50.7mp si este compartimentat astfel: 1 dormitor; - 1 camera de zi; - 1 bucatarie; - 1 baie; - 2 holuri; + 2 balcoane . Finisajele clasice si moderne sunt evidentiate astfel: - pardoseala cu parchet laminat; - pereti zugraviti cu vopsea lavabila; - ferestre termoizolante din PVC; - usi interioare; - usa de la intrare metalica; - baia placata cu gresie si faianta; - bucataria placata cu gresie si faianta . Confortul termic este asigurat de centrala proprie. Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari, va stau la dispozitie cu drag. Pretul este de 105000 euro. De asemenea, exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subterana la pretul de 10000 euro! 2 camere - Floresti , 2 camere - Cluj

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(