Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 2 camere constructie noua comision 0

57370 €  De vanzare
Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare in exclusivitate apartamente 2 camere confort 1 intr-un bloc nou D+P+5 format din 36 de locuinte in Tulcea, construit pentru a oferi un mix ideal pentru omul modern: liniște, relaxare și confort în cea mai dinamică și activă zonă a orașului. Suprafata construita de 77 mp, etaj disponibil 1 - 4 si este situat in zona cartierului Primaverii. Blocul este construit din cărămidă, izolatie exterioara, structura din beton si fier din cea mai buna calitate, peretii interiori din bca 15-20 cm grosime, gresie faianta, parchet, balcon tip logie, centrala proprie pe gaz, geamuri termopan, parcare privata inclusa in pret, iar finisajele interioare cat si materialele folosite sunt de calitate superioara. Se poate vinde si la stadiul la "ALB" la alte preturi care se pot discuta in cadrul Agentiei. Separat la demisol se vand garaje si boxe la urmatoarele preturi: garaj-7000 euro; boxa-2000 euro. Pretul propus de catre dezvoltator este de 57.370 euro la cheie(750 euro/mp). Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! Dorim să devenim partenerul dumneavoastră pentru că suntem specializați pe segmente de piață, pe cartiere și zone și astfel, putem să identificăm nevoile dumneavoastră în cel mai scurt timp . Prin experiența dobândită pe piața imobiliară și prin atenția acordată, venim în întâmpinarea și soluționarea problemelor dumneavoastră în identificarea și descoperirea locului numit "acasă". Oferta valabila pana pe 15 martie 2019. ID intern12606

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 03-02-2024
Vizualizari 143
Persoane interesate 31

Caracteristici:

Suprafata utila: 66 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 1/5
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Tulcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Tulcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tulcea.

Este Peco zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Tulcea, Tulcea  - 27500 EURO Proprietar 27500 €
Vanzare terenuri constructii Tulcea, Tulcea - 27500 EURO Peco, Tulcea , jud. Tulcea

Teren intravilan, Zona Peco, Cartier Viticulturii Sud-Vii, Strada Cocos, suprafata 500 mp, deschidere 16 ml. Acte la zi. Pret: 27500 EUR (55 Euro/mp) Terenuri - Tulcea , Terenuri - Tulcea

27500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  500 mp Tulcea, Tulcea  - 27500 EURO Proprietar 27500 €
Vanzare terenuri constructii 500 mp Tulcea, Tulcea - 27500 EURO Peco, Tulcea , jud. Tulcea

Adelina Teren intravilan 500 mp Zona Peco Teren intravilan, Zona Peco, Cartier Viticulturii, suprafata 500 mp, deschidere 16 ml. PUZ pentru constructie P+1+M. Acte la zi.

27500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(