Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Maramures, Sighetu Marmatiei - 31000 EURO

31000 €  De vanzare
De vanzare apartament ultracentral cu 2 camere semidecomandat, etaj 4/4, bloc acoperit, izolat termic, geamuri termopan, finisaje :gresie, faianta, parchet nou; incalzire centrala pe lemne, cu posibilitatea racordarii la gaz (gazul este la usa), se vinde finisat, nemobilat. APARTAMENTUL ARE ANEXAT O BOXA IN BECI!

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Sighetu Marmatiei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Sighetu Marmatiei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sighetu Marmatiei.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Maramures, Sighetu Marmatiei  - 82000 EURO Proprietar 82000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Maramures, Sighetu Marmatiei - 82000 EURO Ultracentral, Sighetu Marmatiei , jud. Maramures

Vand apartament ultracentral, 3 camere ,decomandat. Accesul in camere, bucatarie, baie se face dintr un hol spatios de 15 mp. Apartamentul dispune de 2 balcoane, 4.25mp fiecare, o boxa spatioasa la demisol, o uscatorie comuna pentru 2 familii la fiecare nivel al blocului. Ap.este la et 4 intr un bloc acoperit. incalzire este pe gaz cu centrala proprie. Optional garaj din caramida ,21mp si un loc de parcare in fata lui care nu este inclus in pretul apartamentului. 3 camere - Sighetu Marmatiei , 3 camere - Maramures

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(