Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Brasov, Sacele - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Apartament 2 camere Vand apartament situat in cartier Movila la etajul 1 din 2 alcatuit din 2 camere 1baie 1 debara 1 bucatarie 1balcon..izolat,termopane,sobe teracota cu gaz sau lemn, interfon .Apartamentul este nemodernizat acesta se preteaza spre a fi modernizat dupa preferinta.Nu sunt interesat de schimburi si nu sunt intermediar Nu vand pentru a face afacere nu am modernizat pentru ca vreau sa schimb locatia nr tel 07******93 mentionez NU ESTE MODERNIZAT 2 camere - Sacele , 2 camere - Brasov

Pe site din 04-12-2023
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Sacele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Sacele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sacele.

Este Movilei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Brasov, Sacele  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Brasov, Sacele - 115000 EURO Movilei, Sacele , jud. Brasov

Proprietar, vand apartament cu 3 camere, situat in cartierul Movilei, Sacele (centru), jud. Brasov. Imobilul este situat la etajul 1 si detine o suprafata utila generoasa de 87mp, cu o structura Decomandata , avand in dotare doua holuri , o bucataria spatioasa, un living mare, 2 grupuri sanitare moderne, 2 dormitoare si 2 balcoane. Apartamentul este foarte spatios si luminos. Are vedere in 3 parti. Structura acestuia este bine compartimentata. In pretul apartamentului intra si un beci de ~40mp si un loc de parcare licitat la primarie. Apartamentul este renovat avand: -instalatie electrica noua - instalatia de incalzire noua trasa prin pardoseala la calorifere, avand o centrala VIESSMANN in condensare. - instalatia de apa rece si canalizare-scurgere, noua in toata casa, - instalatia de gaz refacuta, - ferestre si usi balcoane moderne Pret vanzare 115.000 Euro. - interzis agentiilor 3 camere - Sacele , 3 camere - Brasov

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(