Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 2 camere cf2 in Ploiesti, zona Malu Rosu

34900 €  De vanzare
Vanzare apartament 2 camere cf2 in Ploiesti, zona Malu Rosu. Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare un apartament situat la etajul 3 al unui bloc cu regim inaltime de P+4 E, construit in anul 1977 din beton. Cu o compartimentare semidecomandata are o suprafata utila de 40.20 mp. Dispune de un balcon de 3 mp. Finisaje: tamplarie PVC cu geam termopan, rulouri exterioare, usile interioare sunt din MDF, usa intrare metalica, peretii sunt gletuiti si dati cu vopsea lavabila. Confortul termic este redat prin termoficare cu ajutorul caloriferelor din fonta dar si al termoizolatiei exterioare de care dispune blocul. Contorizari: contor de gaze, contor curent electric, apometre si repartitoare. Vecinatati: Piata Malu Rosu, Balif, statii mijloace de transport, farmacii banci, etc. Pretul de vanzare este de 34900 euro, usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 28-02-2024
Vizualizari 540
Persoane interesate 17

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2
Confort: 2
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 3/4
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Malu Rosu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Prahova, Ploiesti  - 77000 EURO Proprietar 77000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Prahova, Ploiesti - 77000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Cristian Vand apartament 3 camere Apartament 3 camere decomandat, confort 1, situat la etajul 9 din 10 pe strada Baciului. Dotari: - separatie gaze cu posibilitate montare centrala termica. - geamuri termopan-aluminiu. - gresie baie, bucatarie si balcon - apartamentul se vinde mobilat si utilat ca in poze - zona, scara si vecini linistiti - balcon inchis - aluminiu - in imediata apropiere de gradinita, scoli, piata, supermarket-uri - direct proprietar - exclus intermediari agenti agentii imobiliare

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  decomandat Prahova, Ploiesti  - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Prahova, Ploiesti - 74000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Ploiesti, Malu Rosu dec., et. parter/4, 70 mp, 1984, Proprietar, vand apartament cuo suprafata totala de 69.41 mp. Acesta este ideal ca investitie, atat pentru locuire, cat si pentru cabinete, birouri sau orice alta afacere

74000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 48500 EURO Proprietar 48500 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 48500 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Cristi Vand Apartament 2 camere semidecomandat Vand apartament in Ploiesti, zona Malu Rosu, etaj 4 4, izolat exterior interior (tavan). Renovat cu materiale de calitate, toate coloanele de incalzire, apa calda si apa rece sunt inlocuite. Gradinite, scoli si magazine in imediata vecinatate. Apartamentul este mobilat si complet utilat. Mobila este facuta pe comanda iar electrocasnicele sunt de calitate.

48500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Prahova, Ploiesti  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Prahova, Ploiesti - 75000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Iulian minea Apartament 3 camere Vand apartament cu 3 camere, semidecomandat, utilat complet, gradina proprie, pe spate la parter amenajata ptr copii.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 78000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Gabriela Manasieru Apartament 3camere/ Malu Rosu/ scoala Nic. Simache Prahova Ploiesti Malu Rosu

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 78000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Gabriela Manasieru Apartament 3camere/ Malu Rosu/ scoala Nic. Simache Decomandat, balcon, 2 bai, mobilat si utilat, aer conditionat , Etaj 4/4

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Prahova, Ploiesti  - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Ploiesti - 47000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Dragos Dinu Apartament de vanzare 2 cam + balcon si beci Apartament de vanzare cu 2 camere , balcon(7m)si beci(7).

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 40000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Roxana Dobroiu Vanzare apartament 2camere Prahova Ploiesti Malu Rosu

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere Prahova, Ploiesti  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Prahova, Ploiesti - 100000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Proprietar vand apartament 4 camere, confort 1A decomandat, in Ploiesti, zona Malu Rosu, situat la etajul 2 intr-un bloc cu regimul de inaltime S+P+4. Imobilul este construit in anul 1985, pe cadre de beton, izolat termic la exterior cu polistiren extrudat si are o suprafata construita de 96,04 mp, suprafata utila totala 81,84 mp. Dispune de: interfon, scara curata si renovata, separatie gaze, usa intrare metalica, calorifere otel, repartiroare caldura, tamplarie PVC cu geam termopan, 2 balcoane inchise in PVC,2 bai, tapet, gresie, faianta, parchet etc. Vecinatati: parc, piata, scoala, gradinita, mijloc de transport in comun, Profi, Mega Image etc. Se vinde la 100000 EURO, accept si schimb, colaborare cu agenti imobiliare , fara comision din partea mea. Rog seriozitate! 4 sau mai multe - Ploiesti , 4 sau mai multe - Prahova

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 90000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Tacu Beatrice Vand apartament 3 camere Ploiesti Malu Rosu Apartamentul se vinde utilat si mobilat. Este decomandat si dispune de 2 bai, 2 balcoane, 3 dormitoare si un living mare. Se afla intr-o zona linistita iar in vecinatate se afla magazine, supermarket, piata Malu Rosu, scoli si gradinita. Are vedere pe spate fiind ferit de zgomotul traficului. In spatele blocului se afla un parc si un loc de joaca pentru copii.Blocul este anvelopat si acoperisul a fost si el refacut fiind asigurat impotriva infiltratiilor.Apartamentul a fost renovat, dispune de multiple imbunatatiri si este bine intretinut.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 88000 EURO Proprietar 88000 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 88000 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Eremia Victor Apartament 3 camere decomandat Oferim catre vanzare apartament in cartier Malu Rosu, strada Malu Rosu, vedere catre strada principala, bloc cu regim de inaltime P+4E. Este la etajul 4 din 4. An de constructie 1983Compartimentarea este decomandata si se prezinta astfel : hol sub forma de L, sufragerie, balcon, bucatarie, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare.Apartamentul se vinde complet mobilat si echipat, ca si dotari mentionam AC, plita pe gaz, cuptor electric, masina de spalat rufe cu uscator inclus,TV in fiecare camera, tamplarie Rehau, parchet nou schimbat in tot apartamentul in 2021, mobila facuta pe comanda, un grup sanitar prevazut cu cada iar celalalt cu cabina de dus cu hidromasaj.Tot apartamentul este izolat si placat exterior si interior termic, plafon reabilitat in 2021.Suprafata utila a apartamentului este de 75mp.Amplasarea pe strada principala va faciliteaza imediata apropiere de statia de autobuz si tramvai, farmacie langa scara blocului, vis a vis aveti magazinalimentar general , la 500 m, Super Market Cocos, Profi, Mega Image, Sinevo, banci, scoli, gradinite, parcuri pentru copii.

88000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 39500 EURO Proprietar 39500 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 39500 EURO Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Neagu Mihai Apartament 2 camere - Str. Sergent Mateescu, Ploiesti Vindem apartament de 2 camere situat in Malu Rosu. Punct de reper : Ofelia Sergent Mateescu Gheorghe.Beneficii oferite de zona: Din aceasta pozitie, aveti acces facil catre supermarketuri, magazine generale, frizerii, Balif, transport in comun, parcuri. Suprafata utila: 40,55 mp. Pentru planul apartamentului va rog sa vizualizati poza din anunt unde sunt detaliate aceste aspecte. Blocul este construit in regim de inaltime P+4, apartamentul fiind situat la etajul 2.Apartamentul se vinde asa cum este prezentat in poze. Apartamentul are toate utilitatile, este locuibil si mobilat. Pozele sunt de actualitate, iar pentru orice intrebare va stam la dispozitie. Pot fi oferite mai multe poze in privat.

39500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(