Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

MAMAIA NORD - BLOC PRIVAT, 2 CAMERE, 89 MP, ETAJ 3, TERASA DE 18 MP!

85000 €  De vanzare
COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! MAMAIA NORD - BLOC PRIVAT, 2 CAMERE, 89 MP, ETAJ 3, TERASA DE 18 MP! Locatie exclusivista aproape de plaja, pozitie deosebita pentru inchiriat. Apartament rafinat, mobilat utilat complet, ideal investitie dar si rezidenta. Bloc elegant din 2015, cu finisaje superioare si cu scara moderna. Interior spatios, living cu bucatarie de 43 mp, dormitor mare cu acces la terasa, parcare privata si boxa.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 1415
Persoane interesate 1367

Caracteristici:

Suprafata utila: 71 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 3/3
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Navodari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Navodari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Navodari.

Este Mamaia Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Navodari  - 96000 EURO Proprietar 96000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Navodari - 96000 EURO Mamaia Nord, Navodari , jud. Constanta

Se vinde apartament in Navodari, str. D25, nr. 4(Mamaia Nord), la 1 min de mers pe jos fata de plaja. Apartamemtul este situat la paterul unui imobil finalizat in anul 2020, este format din doua camere, decomandat, cu bucatarie separata, avand o suprafata utila de 47 metri patrati. Distanta pana pe plaja este de aproximativ 50 metri de la iesirea din scara imobilului. Zona este intr-o continua dezvoltare, in proximitate fiind unitati de cazare de top(White Titanic, Opera, Zora, Building Stefan, Onix Blue), plaje amenajate (Shutup Beach, Cuba Libre Beaca, Merlin Beach s.a.), unitati alimentare precum restaurante terase( Zuma, Zensushi Eleven, Gioia by Shutup Beach s.a) dar si supermarketuri(Profi, Mega Image-300 m, Lidl 1,2 km) Apartamentul nu beneficiaza de vedere spre mare. Acesta se vinde mobilat utilat, fiind conectat la retele de cablu si internet ,inclusiv cu portofoliu de clienti interesati pentru inchiriere in regim hotelier. 2 camere - Mamaia-Sat , 2 camere - Constanta

96000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Navodari  - 149900 EURO Proprietar 149900 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Navodari - 149900 EURO Mamaia Nord, Navodari , jud. Constanta

WATER FRONT PRIMA LINIE Prima Linie cu Vedere La Mare! Promenada Navodari / Mamaia Nord *Aceste preturi sunt daca cumparatorul este SOCIETATE (fara TVA): VAND €149,900 apt 1 include parcare etaj 2 VAND €187,900 apt 2 include parcare parter *Preturile CU parcare pentru pers fizica includ TVA: Aproximativ... €167,000 ap1 €208,000 ap2 2 apt ambele cu 2 camere si cu VEDERE LA MARE...ambele cu parcare subterana pazita 24/7 (parcarile fix primele langa intrarea din bloc la lift subteran) Complex NOU terminat in Iunie 2023 *Facilitati de 5 stele! 3 piscine + 1 pe acoperis Sala fitness Sauna uscata (in curand Sauna umeda) Jacuzzi Rooftop Bar in curand Mobilat Utilat Detalii cititi mai jos Mobilier de calitate nou cu plasma smart tv in Living si Dormitor - cablu tv wifi platit pana in August Canapea extensibila se face pat 145x192 Aer conditionat Wifi / Cable TV / Smart TV Aspirator, fier de calcat, uscator de rufe, feon, masina de spalat rufe, oale, tigai, cutite si ustensile, esspresor, microwave Danny 07*********37 2 camere - Navodari , 2 camere - Constanta

149900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Navodari  - 96000 EURO Proprietar 96000 €
Vanzare apartament Constanta, Navodari - 96000 EURO Mamaia Nord, Navodari , jud. Constanta

Romica adrian de vazare apartament mamaia nord str D9 Constanta Navodari

96000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Navodari  - 92000 EURO Proprietar 92000 €
Vanzare apartament Constanta, Navodari - 92000 EURO Mamaia Nord, Navodari , jud. Constanta

Manuel Danila Vedere la mare Mamaia Nord - zona Opera Constanta Navodari

92000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(