Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Galati, Galati - 68500 EURO

68500 €  De vanzare
Apartament de vanzare, 2 camere, decomandat, etaj 2, renovat si mobilat ultra modern in anul 2016. (FARA AGENTII) Situat in cartier IC Frimu in aproprierea statiilor pentru mijloacele de transport in comun, supermaketuri (Shopping City Galati - 1 km, Penny market - 200 m, Lidl - 500 m, etc.), piata, gradinite si scoli. SE VINDE EXACT CA IN POZE CU MOBILA SI ELECTROCASNICE !!! Compartimentare: - living room cu bucatarie open space, 1 dormitor, 1 baie, 1 camera - dressing si 1 hol. Dotari: - centrala termica pe gaz; - mobila de bucatarie cu frigider + congelator, cuptor, masina de spalat vase, plita electrica, hota (incorporate in mobila)' - racordat la sistem de apa independent; - incalzire prin pardosela (hol si baie); - termopane, tamplarie, parchet si gresie de inalta calitate; - izolatie interioara / exterioara; - doua aere conditionate ; - var venetian stucco la baie; - design cu glet venetian in dormitor; - ventilatie electrica la baie; - ventilatie naturala in dressing si in bucatarie; - toate cablurile si tevile sunt ascunse; - filtru de apa montat la bucatarie. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati telefonic. Casa scarii renovata in 2018 - interfon, camera de supraveghere la intrarea in scara, vopsit, curatenie pe casa scarii si subsolul. Daca doriti sa va mutati intr-o casa in care confortul si dotarile sa fie la superlativ, aceasta este solutia. Persoane de contact: Devy - 755 - arata telefon - ; Claudia - 755 - arata telefon - .

Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Galati.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Galati. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Galati.

Este IC FRIMU zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Galati, Galati  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Galati, Galati - 65000 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

carmen Apartament 3 camere IC Frimu Galati Apartament 3 camere, 75 mp, decomandat, izolat termic, cu centrala, 2 balcoane inchise, de cate 4 mp, 2 bai, geam la baie, 4 debarale, curat. Hidroizolatie in stare buna. Apa de Vrancea la robinet (reportaj Viata libera). Contorizare separata la toate utilitatile. Etaj 4, luminos, doua camere cu ferestrele la rasarit, o camera cu ferestrele la apus. Situat in apropiere de Carrefour, piata, Lidl. Scoli, locuri de joaca in imediata apropiere. Statia de autobuz tramvai la 50 m. Autobuzele circula cu frecventa de 5 minute. Necesita renovare. Se accepta plata cash sau credit bancar. Actele pregatite pentru vanzare. Pretul zonei 75000 euro, pret vanzare 65000 euro. 

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Galati, Galati  - 31600 EURO Proprietar 31600 €
Vanzare garsoniera Galati, Galati - 31600 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Garsoniera este decomandata, racordata la gaze .Nu raspund la SMS. Informatii la telefon.Se afla in cartier IC FRIMU. 1 camera - Galati , 1 camera - Galati

31600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Galati, Galati  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare garsoniera Galati, Galati - 35000 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Daniela Virlanuta Apartament 1 camera IC Frimu Vand apartament 1 camera zona IC FRIMU bloc cu apartamente tip 1 camera. Apartamentul este curat , mobilat si utilat, se afla la etajul 4/4 ,suprafata locuibila 28 mp Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Galati, Galati  - 86800 EURO Proprietar 86800 €
Vanzare apartament cu 2 camere Galati, Galati - 86800 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Dan Vand apartament 2 camere, etaj 1, IC Frimu - direct proprietar Persoana fizica, vand apartament 2 camere in IC Frimu, etaj 1/4, decomandat, 55 mp, scara de bloc curata, fara datorii si cu vecini de foarte buna calitate. Zona este foarte linistita, ferita de zgomot, cu spatii verzi iar unul dintre punctele forte ale acestui apartament este proximitatea sa fata de statiile mijloacelor de transport in comun (2 minute de mers pe jos), piata, magazine, parc pentru copii, scoli, gradinite, parcare. Apartamentul este renovat de la placa cu materiale de calitate. Atasez si poze cu stadiul la care se afla apartamentul inainte de renovare cat si in timpul renovarii. Totul este nou, neutilizat si cuprinde: - instalatie electrica schimbata (pe cablu de cupru), cablu TV prin perete. - instalatie sanitara - apa trasa separatat (APA Canal) - CT Chaffoteaux (in condensare) in garantie pana in 2028 - Tamplarie termopan Rehau cu 5 camere si 3 randuri de geam (cu gaz Argon > 90% pentru eficienta izolatiei termice), feronerie Roto NX cu sistem antiefractie si microventilatie - Usi interior si exterior - Sapa - Gresie, faianta, parchet, plinta din duropolimer - Wc Geberit (incastrat) - Cada Geberit - Mobila din MDF la comanda (bucatarie, hol, dormitor – noptiere si pat tapitat cu spatiu de depozitare+somiera) - Electrocasnice Electrolux in garantie (combina frigorifica, cuptor cu autocuratare pirolitica, plita din sticla securizata, hota). Apartamentul se preteaza celor ce doresc o mutare imediata, scutind astfel timpul si stresul alocat renovarii sau doresc o schimbare de la un confort inferior. Pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii la nr de telefon 0743919678

86800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Galati, Galati  - 86800 EURO Proprietar 86800 €
Vanzare apartament cu 2 camere Galati, Galati - 86800 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Persoana fizica, vand apartament 2 camere in IC Frimu, etaj 1/4, decomandat, 55 mp, bloc din '88, scara de bloc curata, fara datorii si cu vecini de foarte buna calitate. Zona este foarte linistita, ferita de zgomot, cu spatii verzi iar unul dintre punctele forte ale acestui apartament este proximitatea sa fata de statiile mijloacelor de transport in comun (2 minute de mers pe jos), piata, magazine, parc pentru copii, scoli, gradinite, parcare. Apartamentul este renovat de la placa (cu materiale de calitate), predominand culoarea alba, ceea ce permite asortarea cu usurinta a culorilor de la canapea, draperii, covor, accesorii, etc. Atasez si poze cu stadiul la care se afla apartamentul inainte de renovare cat si in timpul renovarii. Totul este nou, neutilizat si cuprinde: - instalatie electrica schimbata (pe cablu de cupru), cablu TV prin perete. - instalatie sanitara - apa trasa separatat (APA Canal) - CT Chaffoteaux (in condensare) in garantie pana in 2028 - Tamplarie termopan Rehau cu 5 camere si 3 randuri de geam (cu gaz Argon > 90% pentru eficienta izolatiei termice), feronerie Roto NX cu sistem antiefractie si microventilatie - Usi interior si exterior - Sapa - Gresie, faianta, parchet, plinta din duropolimer - Wc Geberit (incastrat) - Cada Geberit - Mobila din MDF la comanda (bucatarie, hol, dormitor – noptiere si pat tapitat cu spatiu de depozitare+somiera) - Electrocasnice Electrolux in garantie (combina frigorifica, cuptor cu autocuratare pirolitica, plita din sticla securizata, hota). Pentru mai multe detalii la nr de telefon 07******78 (exista posibilitatea sa nu pot raspunde imediat) 2 camere - Galati , 2 camere - Galati

86800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Galati, Galati  - 79000 EURO Proprietar 79000 €
Vanzare apartament Galati, Galati - 79000 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

alicecadar Vand apartament 2 camere ICFRIMU Galati Galati

79000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Galati, Galati  - 93000 EURO Proprietar 93000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Galati, Galati - 93000 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Florin Vand apartament 3 camere dec.IC Frimu Vand apartament 3 camere decomandate, etaj 3, anul constructiei 1987 ,zona IC Frimu (masnita). Apartamentul are suprafata de 70 mp, si este dotat cu centrala termica, Instalatie electrica din cupru,izolatie exterioara, termopane cu geamuri low-i,usa metalica noua .Se vinde partial mobilat !!!

93000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Galati, Galati  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Galati, Galati - 58000 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Apartament 2 camera, zona Ic.Frimu etaj 4/4 Apartamentul are 54 mp utili si este construit in 1987 Centrala proprie si coloana de apa trasa separat Bucataria este scoasa in balcon si poate fi folosita ca si o a 3'a camera Izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm Izolatie facuta pe tot acoperisul in 2022 Geamuri PVC Usi interiore PVC Parchet in toate camerele si pe hol Gresie si faianta in bucatarie si baie Apartamentul se vinde cu tot ce se vede in poze. Detalii de contact +4474*****292 2 camere - Galati , 2 camere - Galati

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Galati, Galati  - 51500 EURO Proprietar 51500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Galati, Galati - 51500 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Gabriela Mrr Apartament 2 camere de vanzare Galati zona IC Frimu Vand apartament cu 2 camere mobilat si utilat complet, in Galati in zona IC Frimu. Apartamentul se afla la etajul 4 4. Este izolat complet. Acesta dispune de aragaz, masina de spalat, frigider, aer conditionat . Toate sunt incluse in pret, inclusiv mobilierul. in imediata apropiere se gasesc statii de autobuz si tramvai care duc spre toate zonele din oras, supermarket farmacii, scoli, etc. Pentru mai multe informatii si poze va rog sa ma contactati . Pretul este de 51.500 euro, usor negociabil.

51500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Galati, Galati  - 93000 EURO Proprietar 93000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Galati, Galati - 93000 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Va propune spre vanzare un apartament deosebit de spatios si modern, cu o priveliste minunata, cu 2 camere, situat in ICFrimu, Complexul residential Arcada, la etajul 5/5 al unui bloc construit in 2021. Apartamentul are un balcon deschis de 9mp. Apartamentul este nou, nu a fost locuit. Nu se plateste IVA. Zona in care se afla imobilul este usor accesibila pentru mijloace de transport in comun, supermarketuri, gradinite, scoli, banci, farmacii. Imobilul are ca dotari: centrala termica, AC, tamplarie PVC Salamander cu geam triplex, usi interioare, gresie, faianta, parchet, usa metalica. Blocul are lift. Apartamentul are suprafata totala de 71mp. Exista posibilitatea de ase face si a 3 camera. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare. Pentru detalii ma puteti Contacta prin email. sau la numarul de telefon .. 2 camere - Galati , 2 camere - Galati

93000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Galati, Galati  - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Galati, Galati - 59000 EURO IC FRIMU, Galati , jud. Galati

Persoana fizica ,vand apartament 2 camere ,decomandat,imbunatatit.,apartamentul este in zona General la et.4 Centrala termica.AC. Apa separat Izolatie exterioara de 10 cm Geamuri termopan ,usi termopan Partial mobilat.Toate imbunatatirile necesare. Sau schimb cu ap 3 camere et intermediar zona IC Frimu,Masnita,Ireg(ofer diferenta) . 2 camere - Galati , 2 camere - Galati

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(