Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Brasov, Ghimbav - 235000 EURO

235000 €  De vanzare
cristina Casa de vanzare, Ghimbav Rezidence Particular, vand casa situata in zona Ghimbav Residence, langa Brasov, suprafata construita lasol de 74 mp , suprafata desfasurata 150 mp, zona linistita, construita in anul 2018 care sedesfasoara pe 2 niveluri: P+E, iar suprafata utila compartimentata modern, completdecomandat si impartita dupa cum urmeaza:- parter 1 living spatios si luminos, zona de dinnig, 1 bucatarie complet mobilata, o baiespatioasa cu cabina de dus si geam de aerisire, 1 debara, casa scarii si un hol de acces;- etajul este impartit in 3 dormitoare (doua cu balcon propriu), 1 baie spatioasa cu cabina dedus si geam de aerisire, hol din care se face intrare in fiecare incapere;- podul este izolat cu vata minerala cu aluminiu, mochetat si luminat prin fereastra luminator Velux.Materialele cu care a fost finisata casa sunt de cea mai buna calitate si se va preda completmobilata si utilata, avand urmatoarele beneficii:-bucatarie mobilata la comanda utilata cu: masina de spalat vase, plita cu inductie, cuptorelectric, cuptor microunde, hota moderna, frigider;-baile mobilate , mobilier IKEA, masina de spalat rufe;-incalzire cu centrala termica in condensare si calorifere;-ferestre termopan cu tamplarie PVC geam termopan triplu;-usa intrare PVC;-usi celulare la interior;-balustrada de lemn la scara interioara;-izolatie termica exterioara cu spuma poliuretanica de 15 mm-pereti: vopsea lavabila, faianta;-pardoseala: sol laminat, gresie;Proprietatea dispune de toate utilitatile apa, gaz, curent, canalizare, retea telefonie si internetavand supraveghere videoPentru acest imobilul sunt facute demersurile pentru instalare panouri fotovoltaice urmand ca in urmatoarea perioada sa fie demarate procedura de montaj si racordare la retea.Casa a fost ridicata pe o parcela de teren cu suprafata de 250 mp, fiind imprejmuita cu gard,frontal cu stalpi de beton pe care este aplicata tencuiala decorativa iar in urma constructiei aramas o curte libera care s-a amenajat modern, cu gazon si pavaj care permite accesul auto,poarta acces auto cu telecomanda .Curtea mai este dotata cu o casa de depozitare 278x215x238 din tabla de otel profilata deinalta calitate cu un acoperis si o usa glisanta dubla mare, care ofera acces comod, mobilier degradina, balansoar si masina de tuns iarba.Accesul la proprietate se face pe drum asfaltat.

Pe site din 11-02-2024
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2
Suprafata teren: 250 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ghimbav.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ghimbav. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghimbav.

Este Ghimbav zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Ghimbav  - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare casa Brasov, Ghimbav - 175000 EURO Ghimbav, Ghimbav , jud. Brasov

S.C. CONCEPT ART REZIDENTIAL S.R.L. este o firma dinamica ce va poate asigura solutii complete in cautarea unei noi locuinte pentru dumneavoastra! -Suprafata construita 150 mp -Suprafata utila 115 mp -Suprafata teren 335 mp -Incalzire in pardoseala -Caramida Porotherm 30 -Ferestre termopan cu geam triplu (tripan) Misiunea noastra este sa cream spatiile perfecte pe care dumneavoastra sa le numiti acasa! De ce sa ne alegi pe noi? 
-FOLOSIM MATERIALE DE CONSTRUCTII DE TOP
-AVEM CALITATE iN EXECUTIE
-SUNTEM PARTENERI CU O ECHIPA PROFESIONISTA
-CALCULAM MANAGEMENTUL RISCULUI
-LIVRAM LA TIMP
-AVEM PASIUNE PENTRU LUCRUL BINE FACUT Contacteaza ne pentru mai multe detalii: 07******75 Pretul nu include TVA Case de vanzare - Ghimbav , Case de vanzare - Brasov

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  8 camere Brasov, Ghimbav  - 275000 EURO Proprietar 275000 €
Vanzare casa 8 camere Brasov, Ghimbav - 275000 EURO Ghimbav, Ghimbav , jud. Brasov

Marius Vand 2 case tip Duplex in Ghimbav Brasov Ghimbav

275000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(