Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Mures, Dobra - 41700 EURO

41700 €  De vanzare
Vand apartment cu 2 camere in damb pe str Petru Dobra parter zona pietei partial mobilat centrala izolat exterior gresie faianta balcon camara geamuri termopan parchet usi inerioare usa metalica fibra optica eliberabil in 30 de zile

Pe site din 25-05-2021
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Nedecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Dobra.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Dobra. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dobra.

Este Dobra zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Mures, Dobra  - 64900 EURO Proprietar 64900 €
Vanzare apartament cu 2 camere Mures, Dobra - 64900 EURO Dobra, Dobra , jud. Mures

De vinzare apartament cu 2 camere,etaj 1/4,pe str.Dobra Pentru ,compus din Bucatarie Hol marit Baie cu geam Camera de zi Dormitor Balcon inchis Apartamentul este dotat cu interfon, centeala proprie,termopane de calitate 3 straturi de sticla,,usa metalica de calitate,faianta,gresie,parchet,balcon inchis nou amenajat si finisat Apartamentul este utilat cu aragaz,cuptor electric,masina de spalat rufe,frigider ,televizor ,internet,etc Apartamentul situat cu geamurile catre centura orasului,este foarte luminoasa,este mobilat si utilat complect,curata,imediat ocupabil NU doresc sã fiu contactact de agentii imobiliare Pretul este negociabil doar la fata locului. Cei interesati vã rog sã mã contactati telefonic pt poze.Multumesc Apartamentul are o suprafata de 42 m2 cu balcon 2 camere - Targu-Mures , 2 camere - Mures

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(