Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Vitan-Barzesti - 89900 EURO

89900 €  De vanzare
Va oferim spre vanzare apartament de 2 camere decomandat, in suprafata utila de 68 mp, situat la etajul 10 din 11 al unui imobil construit in anul 2008 in zona Vitan-Barzesti in complexul Confort Park. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si dispune de un loc de parcare.Fara parcare pretul este de 85,000 Euro Apartamentul are vedere panoramica spre curtea interioara. Centrala si izolatie termica, dresing pe tot peretele in hol, parchet (living, hol, dormitor,bucatarie), gresie, faianta, mobilier in baie si bucatarie, bucataria utilata (masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota). Complexul este prevazut cu loc de joaca pentru copii, paza si parcare acoperita. Acces la mijloace de transport in comun. Merita vazut! Disponibil imediat! In apropiere: Vitantis Mall (Carrefour, Praktiker,Casa Rusu,etc.), Auchan Vitan.

Pe site din 04-09-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 68 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Vitan-Barzesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare teren constructii Vitan-Barzesti, Bucuresti Proprietar 10000 €
Vanzare teren constructii Vitan-Barzesti, Bucuresti Vitan-Barzesti, Bucuresti

Vand un singur loc de parcare in Complexul Confort Park situat in curtea din spatele Hotelului Rin Grand Caracteristici: - teren in proprietate privata exclusiva - 13 mp - situat pe partea cu serele - situat in exterior NU se afla in interiorul parcarii supraetajate a hotelului. Il pot da si la inchiriere pt 350 lei / luna negociabil.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  casa  5 camere Bucuresti, Vitan-Barzesti  - 2400 EURO lunar Proprietar 2400 €
Inchiriere casa 5 camere Bucuresti, Vitan-Barzesti - 2400 EURO lunar Vitan-Barzesti, Bucuresti

ecaterina d Casa - Vila in Bucuresti, locatie semicentrala Inchiriez pe termen lung vila cu doua etaje, curte si locuri de parcare. Locatie semicentrala in Bucuresti. Potrivita pentru familie cat si pentru business. Numar Bai: mai mult de 3 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Clima incalzire Gaz Canalizare Apa Curent Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

2400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(