Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

UNIRII TIMPURI NOI, 67 MP, BLOC STRADAL, VEDERE FATA, LANGA METROU

111466 €  De vanzare
Direct de la dezvoltator, comision 0! Apartament 2 camere in bloc nou, situat stradal pe Nerva Traian, langa Metrou Timpuri Noi, la cateva minute de Parcul Tineretului. Suprafata utila 66,88 mp, bucatarie inchisa, dormitor spatios (15,8 mp), centrala Immergas, incalzire in pardoseala. Etaje disponibile 2-10. Finalizare 2020. Loc parcare: intre 10.000 si 12.000 EUR cu TVA, in functie de subsol. Pret negociabil proportional cu avansul platit la rezervarea apartamentului. Intra pe site-ul rokaresidence.ro, pentru a alege dintre alte 12 tipuri de apartamente cu 2 camere propuse. Toate facilitatile in imediata apropiere: mijloace de transport in comun - statie de autobuz (133) si de tramvai (19) chiar in fata blocului, Metrou Timpuri Noi la 3 minute, institutii de invatamant (Scoala gimnaziala nr. 81 vizavi, trei universitati la 500 de metri distanta, gradinita), restaurante, cofetarii, cafenele, banci, farmacii, supermarketuri (inclusiv doua magazine Mega Image la cativa metri), benzinarie. Acces facil catre Piata Unirii (1 km), Parcul Tineretului (1 km) si Parcul Carol I (1,6 km). Lista finisaje RoKa Residence: Tamplarie aluminiu ALUMIL (sau echivalent) 4+16+4 mm Centrala termica IMMERGAS (sau echivalent) Incalzire in pardoseala Parchet special pentru incalzire in pardoseala Usa metalica MEGADOOR sau EFFE Usi interioare PINUM Pereti caramida POROTHERM (25 cm la exterior, 20 cm intre aprtamente si holuri comune, 11,5 cm la interior) Contorizare individuala (apa, gaz, curent electric) Instalatie electrica (prize si intrerupatoare de calitate superioara, tablou sigurante) Instalatie de Aer Conditionat (nu include aparatul AC) Obiecte sanitare – gama superioara ROCO, WC incorporat GROHE, mobilier de baie (cada, lavoar si chiuveta) Gresie si faianta de calitate superioara, alese de client la semnarea fisei de finisaje Balustrada exterioara cu geam securizat si elemente metalice de fixare Lifturi (doua/scara) KONE sau SCHINDLER Video-Interfon ELECTRA Casa scarii MARMURA

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 02-02-2024
Vizualizari 149
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 67 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 5/12
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


COMISION O% - Casa moderna cu accente vintage I Unirii - str. Hagiului Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
COMISION O% - Casa moderna cu accente vintage I Unirii - str. Hagiului Unirii, Bucuresti

Fie ca esti in cautarea unui imobil nou sau vechi, avem disponibila pentru vanzare, cu 0% comision pentru cumparator, o casa singur curte, cocheta si eleganta situata in zona Calea Calarasilor - Hala Traian - str. Hagiului. Imobilul a trecut printr-un amplu proces de renovare, atat interior cat si exterior, fadata este reconditionata, instalatiile electrice si sanitare inlocuite complet, dispune de incalzire in pardoseala pentru eficentizare termica si cresterea confortului. Interiorul, desprins dintr-o poveste pariziana, ce-i drept micut, dar chic, a fost renovat complet cu materiale de inalta calitate, printre care enumeram: parchet specific inclazirii in pardoseala (8mm) Herringbone, faianta – ceramica portelanata Novambient, baie: pardoseala tip gresie portelanata – Italia, ferestre cu tamplarie 5 camere, deschidere oscilobatanta. – Marca Salamander Blue Evolution 73, RotoNX, geam lowE 4, corpuri de iluminat Lumoires. Iar pentru serile de vara toride sau pentru un moment de liniste, proprietatea are amenajata in partea din spate o terasa de ~ 23mp, care dispune de plante, pardoseala tip deck de lemn de pin si pietre decorative din marmura rotunjta, alba. Asadar, daca ceea ce ti-am prezentat te atrage, te astept cu drag sa descoperi aceasta proprietate unica! Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest imobil, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

175000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Natiunile Unite 4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 179500 €
Natiunile Unite 4 Unirii, Bucuresti

Imi face placere sa va prezint un apartament foarte bine pozitionat, chiar la intrarea dinspre Piata Natiunile Unite pe Bulevardul cu acelasi nume. Apartamentul a fost reconfigurat prin unirea bucatariei cu un dormitor, modificarea se regaseste in cadastru. Proximitatea fata de Centru Vechi, Casa Poporului, Parc Izvor si Calea Victoriei constituie un avantaj. Va stau la dispozitie pentru detalii si vizionarii.

179500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(