Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 2 camere DECOMANDAT complex nou Finalizare in 2018

44300 €  De vanzare
Se accepta orice tip de credit bancar. Oferim consultanta gratuita in vederea obtinerii creditelor bancare! Cand am creat COMPLEXUL REZIDENTIAL White Residence, ne-am focusat pe nevoile actuale urbane, incercand sa imbinam tihna unei zone linistite cu accesul facil catre zonele de interes ale capitalei. White Residence se ridica la cele mai inalte standarde, grija noastra principala fiind siguranta, confortul cumparatorului si linistea pe care i-o ofera un simplu cuvant: ACASA. Proiectul este unul grandios, de amploare, fiind de altfel SINGURUL COMPLEX DIN ZONA SECTOR 3. Este compus din 8 blocuri, a cate 500 apartamente si se remarca prin finisaje de calitate superioara, diferite tipuri de compartimentari si preturi speciale pentru toate buzunarele. Toate apartamentele vor fi predate la cheie, racordate la apa, gaze, canalizare. Blocurile vor fi monitorizate video si acces prin interfon. Accesul auto se va face pe baza de telecomanda pentru barierele de la intrarea din complex. Complexul rezidential va beneficia de doua spatii comerciale amplasate la parterul blocului 1,respectiv bloc 3. Complexul rezidential este situat in sectorul 3, in partea de Est a Bucurestiului, intr-o zona in plina crestere imobiliara. Amplasarea acestui ansamblu te va surprinde intr-un mod placut, dat fiind faptul ca se afla intr-o zona apropiata de marile centre comerciale precum Metro, Auchan, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si din 2018 Ikea, care se afla la aproximativ 1.2 km.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-10-2020
Vizualizari 472
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 49 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 1/5
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Titan zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vânzare 3 camere lângă Parcul IOR/Titan, 5 minute metrou Grigorescu Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Vânzare 3 camere lângă Parcul IOR/Titan, 5 minute metrou Grigorescu Titan, Bucuresti

Vânzare apartament cu 3 camere lângă Parcul IOR din Titan, în spatele Pieței Matei Ambrozie, la 5 minute de metrou Nicolae Grigorescu, pe Strada Odobești, la etajul 1/10, în bloc reabilitat termic, construit în 1967, 66 mp, semidecomandat. Apartamentul necesită unele renovări, fiind îmbunătățit cu parchet din lemn masiv și geamuri termopan, inclusiv la balcon, apometre. Baia are geam pentru aerisire în balcon. Holul dinspre camere e larg și se poate amenaja pe comandă acolo un dressing încăpător, în holul de la intrare se află o debara/cămară spațioasă. Orientarea apartamentului e către Est, iar vederea din balcon e spre parc. Zona e foarte bună pentru locuit blocul fiind aproape lipit de parcul IOR, cu școli, grădinițe, liceu în imediata vecinătate; metroul Nicolae Grigorescu la maxim 5 minute, de asemenea Mall Park Lake. Comisionul este zero, iar prețul, negociabil. Vizionările se pot face cu programare telefonică. Cadastru, intabulare, toate celelate acte necesare sunt pregătite pentru vânzare.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere - 5/6 minute Metrou/ Parc IOR - Comision O! Agentie - 0 comision - exclusivitate 99900 €
Apartament 3 camere - 5/6 minute Metrou/ Parc IOR - Comision O! Titan, Bucuresti

Direct Dezvoltator - 0% Comision! ARMONIA RESIDENCE TITAN Armonia Residence este situat in cartierul Titan la doar 400 m de Parcul Titan si statia de metrou Titan. Armonia Residenceeste noul standard locativ, daca iti caut o locuinta in cel mai verde cartier al orasului intr-o zona curata si linistita aproape de cele mai bune scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, intr-un imobil construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu, beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor. Fiecare apartament este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pana la plinta si corpuri de iluminat. Ansamblul este compus din apartamente studiouri si apartamente de 2 si 3 camere cu un design studiat si ergonomie de top, cu preturi incepand de la 51.500 euro plus tva 5% pentru 42 mp utili. Facilitati si avantaje:anumite Amplasament la doar 400 de metri de Parcul Titan 400 de metri pana in Statia de Metrou Titan Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere Calitate sporita a calitatii vietii Proximitatea uneizone dinamice si efervescente Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în limita stocului disponibil) * TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative. Project manager - Cristian Antohi 0722.354.354

99900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Finalizat - Parc/Metrou Titan / IOR - Comision O! Agentie - 0 comision - exclusivitate 71500 €
Apartament 2 camere - Finalizat - Parc/Metrou Titan / IOR - Comision O! Titan, Bucuresti

Birou Vanzari – Direct Dezvoltator- 0% Comision! ARMONIA RESIDENCE- Project manager - Cristian Antohi 0722.354.354 Armonia Residence este situat in cartierul Titan la doar 400 m de Parcul Titan si statia de metrou Titan. Armonia Residenceeste noul standard locativ, daca iti caut o locuinta in cel mai verde cartier al orasului intr-o zona curata si linistita aproape de cele mai bune scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, intr-un imobil construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu, beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor. Fiecare apartament este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pana la plinta si corpuri de iluminat Facilitati si avantaje: Amplasament la doar 400 de metri de Parcul Titan 400 de metri pana in Statia de Metrou Titan Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere Calitate sporita a calitatii vietii Proximitatea uneizone dinamice si efervescente Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în limita stocului disponibil) * TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative. PROJECT MANAGER Cristian Antohi 0722.354.354

71500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Armonia - Disponibil 500 m Metrou Titan Agentie - 0 comision - exclusivitate 71500 €
Apartament 2 camere - Armonia - Disponibil 500 m Metrou Titan Titan, Bucuresti

Apartamentul de 2 camere oferit spre vanzare face parte din Ansamblul Armonia Residence, situat in cartierul Titan la doar 500 m fata de Parc si statia de metrou Titan. Armonia Residence are un amplasament ideal, fiind in in cel mai verde cartier al orasului intr-o zona curata si linistita aproape de cele mai bune scoli si gradinite, intr-o zona sigura si usor accesibila. In vecinatate se regasesc: - 50 m fata de Statiile Ratb si Tramvai - la doar 500 de metri de Parcul Titan - 500 de metri pana in Statia de Metrou Titan - Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere - Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public. - Park Lake View, Auchan, Lidl, etc Unitatea propusa spre vanzare are o suprafata utila de 50 mp si este disponibila la etajul 7 al imobilului cu un regim de inaltima 2S+P+14, acesta fiind deservit de 3 lifturi care sa ofere viitorilor locatari un confort sporit. Spatiul interior al acestui apartament este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: living cu bucatarie open-space care ulterior se poate delimita cu sticla, grup sanitar, dormitor spatios si balcon. Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie, cum ar fi: gresie si faianta de la Delta Studio, parchet laminat, usi de interior Porta Doors, in baie obiecte sanitare ceramice, instalatie electrica din cupru, geamuri termopan din Aluminiu si usa metalica antiefractie la intrare. Sistemul constructiv al imobilului este realizat pe cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si comun cu vecinii, termoizolat cu vata bazaltica de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Incalzirea locuintei si apa calda este oferita de catre centrala de imobil. De retinut la bucatarie nu exista gaze, aragazul si cuptorul vor functia pe curent electric. Locurile de parcare sunt asigurate contra cost: - parcare subterana 8.500 Euro Tva inclus. Avans minim 10.000 Euro. Se accepta orice tip de credit bancar sau plata cash. Manager de proiect Alin Cirstea, tel: 0721.78.10.19 sau 0721.275.705

71500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(