Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

APARTAMENT 2 CAMERE, SUPER OFERTA, MUTARE IMEDIATA, METROU.

72500 €  De vanzare
Ansamblu rezidential de apartamente noi P+4, amplasat pe strada Ion Minulescu, numarul 97, la numai 5 minute de statia de Metrou Timpuri Noi. LOCATIE: Strada Ion Minulescu, nr. 97. VECINATATI: Splaiul Unirii, Piata Unirii, Pasajul Marasesti, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"", Universitatea "Titu Maiorescu"", Piata Nerva Traian, Parcul Tineretului. CARACTERISTICI : Ansamblu rezidential P+4. ACCES: Metrou: Statiile: Timpuri Noi si Piata Unirii. RATB : 1, 133,312, N103, N105. FACILITATILE SI DOTARILE ANSAMBLULUI: - Centrala termica proprie; - Parchet, gresie, faianta, la alegere; - Usa intrare metalica; - Usi interioare moderne; - Ferestre cu tamplarie PVC; - Instalatii electrice; - Contorizare individuala (electricitate, gaze, apa); - Lift hidraulic; - Acces la parcari supraterane si garaje.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 07-03-2024
Vizualizari 282
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 43 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 3/4
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Timpuri Noi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Timpuri Noi  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Timpuri Noi - 600 EURO lunar Timpuri Noi, Bucuresti

inchiriez sala pentru evenimente, in Bucuresti, zona Timpuri Noi. Locatia se preteaza pentru evenimente private (majorate, aniversari, petreceri de cununie etc) si corporate (prezentari, lansari de produs). Facilitati: -pozitie semi-centrala: 5 minute cu masina de Piata Unirii -garderoba -zona pentru fumat interioara si exterioara -capacitate: 45 persoane seated/150 standing -locatia prezinta 3 astfel sali: 2 la parter, care pot comunica intre ele si una la etaj -parcare privata -sala dispune de sonorizare ambientala si este complet mobilata Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata de pret, ma puteti contacta la numarul de telefon: (07*********99 - Marius Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 4 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Timpuri Noi  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Timpuri Noi - 800 EURO lunar Timpuri Noi, Bucuresti

Spatiu office de inchiriat in Sectorul 3, zona Timpuri Noi, la adresa Strada Ion Minulescu nr. 39. Acesta este un spatiu modern si functional, situat la parterul inalt al blocului, oferind acces facil si vizibilitate crescuta. Caracteristici principale: Situat la parterul inalt al blocului, asigurand acces facil si vizibilitate Servicii de paza disponibile 24/7, garantand securitatea spatiului si a personalului Receptie profesionala si personal de curatenie pentru intretinerea si administrarea spatiului Dotari moderne si tehnologice, inclusiv internet de inalta viteza si sisteme de comunicatii avansate Parcare disponibila contra cost pentru confortul angajatilor si vizitatorilor Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati la 07********01 sau puteti venii direct la spatiu pt a viziona biroul liber Suprafata - bruta - 66,60 mp Nu pierdeti oportunitatea de a inchiria un spatiu office modern si bine echipat intr-o locatie centrala si sigura. Asteptam cu interes colaborarea cu dvs. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 3 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Bucuresti, Timpuri Noi  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere casa Bucuresti, Timpuri Noi - 1500 EURO lunar Timpuri Noi, Bucuresti

Roxana Casa singur curte 150 m de Metrou Timpuri Noi Str. Aristizza Romanescu Bucuresti Sector 4 Timpuri Noi

1500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(