Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 2 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti

85000 €  De vanzare
Vanzare apartament 2 camere si parcare Avangarde Prelungirea Ghencea Apartamentul este decomandat si e situat in Avangarde Rezidential la etajul 1/3, cu 8 apartamente pe scara, vis-a-vis de Cartierul Latin, intr-o zona linistita. Are 2 balcoane, ambele fiind inchise cu termopan. Bucataria este spatioasa si inchisa, pentru evitarea mirosurilor in celelalte camere, cu acces intr-un balcon. Din camera se poate intra in cel de-al doilea balcon. Dressingul este foarte generos, cu o lungime de 350 cm, fiind compartimentat pentru orice tip de haine, inclusiv stative dedicate pantalonilor, pentru a nu se sifona. Sub pat in camera sunt compartimente unde se pot stoca perne, plapuma sau chiar si incaltaminte extrasezon. Canapeaua este extensibila si are de asemenea doua spatii pentru depozitare. Baia are masina de spalat, iar aerisirea se face direct afara printr-o fereastra mare. Are toate utilitatiile: apa, aer conditionat, centrala termica pe gaz, canalizare, inclusiv masina de spalat vase in bucatarie. Infrastructura pentru internet si cablu e disponibila. Blocul e din caramida poroterma si are izolatie de 10 cm si pe alocuri 20 cm. Termopanul este Salamander cu 7 camere. Consumul la gaze iarna este redus intrucat, fiind la etajul 1, sunt vecini sus-jos-stanga-dreapta. Ferestrele sunt foarte mari, situate pe est si vest. Dimineata camera e luminoasa, iar dupa masa sufrageria. Inaltimea camerelor este de 290 cm, peste medie, ceea ce-l face si mai aerisit. Are 61 mp. Parcarea este privata, incapatoare, chiar langa scara, avand optiunea de blocator si e inclusa in pret. Exista asociatie de proprietari, iar intretinerea se poate achita direct prin aplicatia e-bloc. Contorul de apa este wireless, iar citirea se face automat. Vecinii sunt de treaba, iar in cartier sunt multi copii. Acestia se joaca in spatiul dintre blocuri, destul de generos, supravegheat video, (distanta intre blocurile fata in fata fiind de 25 m), cat si in parculetul din capatul complexului, fara a ajunge direct in strada principala. Mobila si electrocasnicele sunt incluse in pret. Apartamentul este proaspat varuit cu Kober cu ioni de argint impotriva microbilor, benefic mai ales pentru copiii mici. Apartamentul se preteaza si pentru tinerii care doresc o zona de blocuri mai aerisita si linistita. Este disponibil imediat, fiind in proprietate privata. Peste strada sunt: Mega Image, Farmacie, Penny, Florarie, Aprozar, Coafor, Pizza, Restaurante, Pepco spre centura etc. Lidl e putin mai jos la cateva minute de mers cu masina. Exista cateva gradinite aproape: Rose Mary, Georgi, St. Andrew, Nicholas, Wonderland, 230, 218 etc. Transportul se poate face si cu autobuzul sau maxi taxi, avand statie langa Cartierul Latin. Pretul este usor negociabil. Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 10-08-2022
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 61 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Prelungirea Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Locatia: * Drumul Taberei - Prel. Ghencea - Aleea Istru / Sector 6 Zona linistita, ferita de aglomeratia bulevardelor. Imobil: * Bloc cu regim redus de inaltime, S + P + 4 Etaje, reabilitat termic recent * Constructiv dispunde de structura din beton armat, tip placi prefabricate * An finalizare constructie 1975 Detalii apartament: * 3 camere, decomandat, 66 mp utili, bucatarie inchisa, debara, baie, hol acces si balcon tip logie * etaj 4 din 4 (terasa reabilitata recent) * renovari recente: instalatii electrice si sanitare, pardoseli din gresie si parchet, faianta in baie si bucatarie, usa intrare metalica si usi interior schimbate, obiecte sanitare in baie, termopan in bucatarie, camere si balcon Proprietatea se poate vinde mobilata si utilata integral contra cost (ca in fotografii), detalii la vizionare Vecinatatile imobilului: * statii STB (250 metri), statii metrou Raul Doamnei sau Constantin Brancusi ( 750 metri) * institutii de invatamant de stat (gradinita, scoala, liceu) * centre comerciale ( Mega Image, Profi, Kaufland, Lidl ) * locuri de joaca pentru copiii Acte disponibile. Se accepta credit! Pret: 79.900 Euro Comision cumparator 0% ! Pentru mai multe detalii te astept la vizionare !

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 61904 €
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

61904 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | BUCATARIE INCHISA | PREL. GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 68571 €
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | BUCATARIE INCHISA | PREL. GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 68 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare !

68571 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Locatia: * Drumul Taberei - Prel. Ghencea - Aleea Istru / Sector 6 Zona linistita, ferita de aglomeratia bulevardelor. Imobil: * Bloc cu regim redus de inaltime, S + P + 4 Etaje, reabilitat termic recent * Constructiv dispunde de structura din beton armat, tip placi prefabricate * An finalizare constructie 1975 Detalii apartament: * 3 camere, decomandat, 66 mp utili, bucatarie inchisa, debara, baie, hol acces si balcon tip logie * etaj 4 din 4 (terasa reabilitata recent) * renovari recente: instalatii electrice si sanitare, pardoseli din gresie si parchet, faianta in baie si bucatarie, usa intrare metalica si usi interior schimbate, obiecte sanitare in baie, termopan in bucatarie, camere si balcon Proprietatea se poate vinde mobilata si utilata integral contra cost (ca in fotografii), detalii la vizionare Vecinatatile imobilului: * statii STB (250 metri), statii metrou Raul Doamnei sau Constantin Brancusi ( 750 metri) * institutii de invatamant de stat (gradinita, scoala, liceu) * centre comerciale ( Mega Image, Profi, Kaufland, Lidl ) * locuri de joaca pentru copiii Acte disponibile. Se accepta credit! Pret: 79.900 Euro Comision cumparator 0% ! Pentru mai multe detalii te astept la vizionare !

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | TERASA 32 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | TERASA 32 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etajul 3 si are o suprafata generoasa de 84 mp (terasa de 32 mp). Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 68571 €
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 68 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

68571 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | BUCATARIE INCHISA | FINISAT LA CHEIE | COMISION 0% | PREL. GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 61904 €
2 CAMERE | BUCATARIE INCHISA | FINISAT LA CHEIE | COMISION 0% | PREL. GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

61904 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA 47 MP | BALCON | PRELUNGIREA GHENCEA - SERE | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 44761 €
GARSONIERA 47 MP | BALCON | PRELUNGIREA GHENCEA - SERE | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Garsoniera are compartimentare decomandata, este disponibila la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 47 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2022 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

44761 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 68571 €
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 68 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

68571 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 61904 €
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

61904 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% | APARTAMENT FINISAT LA CHEIE | 2 CAMERE 59 MP | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 59047 €
COMISION 0% | APARTAMENT FINISAT LA CHEIE | 2 CAMERE 59 MP | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 59 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

59047 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 61904 €
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

61904 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA 42 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI- PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 42900 €
GARSONIERA 42 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI- PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Garsoniera are compartimentare decomandata, este disponibila la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 42 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare: Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

42900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 82900 €
Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Draga cumparatorule, Voi incerca sa iti detaliez cat mai amanuntit imobilul ce il reprezint spre vanzare, astfel incat in momentul cand vei veni la vizionare sa fii informat: Locatia: * Drumul Taberei - Prel. Ghencea - Aleea Istru / Sector 6 Zona linistita, ferita de aglomeratia bulevardelor. Imobil: * Bloc cu regim redus de inaltime, S + P + 4 Etaje, reabilitat termic recent * Constructiv dispunde de structura din beton armat, tip placi prefabricate * An finalizare constructie 1975 Detalii apartament: * 3 camere, decomandat, 66 mp utili, bucatarie inchisa, debara, baie, hol acces si balcon tip logie * etaj 4 din 4 (terasa reabilitata recent) * renovari recente: instalatii electrice si sanitare, pardoseli din gresie si parchet, faianta in baie si bucatarie, usa intrare metalica si usi interior schimbate, obiecte sanitare in baie, termopan in bucatarie, camere si balcon Proprietatea se poate vinde mobilata si utilata integral contra cost (ca in fotografii), detalii la vizionare Vecinatatile imobilului: * statii STB (250 metri), statii metrou Raul Doamnei sau Constantin Brancusi ( 750 metri) * institutii de invatamant de stat (gradinita, scoala, liceu) * centre comerciale ( Mega Image, Profi, Kaufland, Lidl ) * locuri de joaca pentru copiii Acte disponibile. Se accepta credit! Pret: 82.900 Euro Comision cumparator 0% ! Pentru mai multe detalii te astept la vizionare !

82900 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | 66 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 70476 €
2 CAMERE | 66 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 66 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la vizionare!

70476 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Agentie - 0 comision - exclusivitate 82900 €
Drumul Taberei, Prel. Ghencea - Aleea Istru, renovat, bloc reabilitat Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Draga cumparatorule, Voi incerca sa iti detaliez cat mai amanuntit imobilul ce il reprezint spre vanzare, astfel incat in momentul cand vei veni la vizionare sa fii informat: Locatia: * Drumul Taberei - Prel. Ghencea - Aleea Istru / Sector 6 Zona linistita, ferita de aglomeratia bulevardelor. Imobil: * Bloc cu regim redus de inaltime, S + P + 4 Etaje, reabilitat termic recent * Constructiv dispunde de structura din beton armat, tip placi prefabricate * An finalizare constructie 1975 Detalii apartament: * 3 camere, decomandat, 66 mp utili, bucatarie inchisa, debara, baie, hol acces si balcon tip logie * etaj 4 din 4 (terasa reabilitata recent) * renovari recente: instalatii electrice si sanitare, pardoseli din gresie si parchet, faianta in baie si bucatarie, usa intrare metalica si usi interior schimbate, obiecte sanitare in baie, termopan in bucatarie, camere si balcon Proprietatea se poate vinde mobilata si utilata integral contra cost (ca in fotografii), detalii la vizionare Vecinatatile imobilului: * statii STB (250 metri), statii metrou Raul Doamnei sau Constantin Brancusi ( 750 metri) * institutii de invatamant de stat (gradinita, scoala, liceu) * centre comerciale ( Mega Image, Profi, Kaufland, Lidl ) * locuri de joaca pentru copiii Acte disponibile. Se accepta credit! Pret: 82.900 Euro Comision cumparator 0% ! Pentru mai multe detalii te astept la vizionare !

82900 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 61904 €
APARTAMENT DECOMANDAT | 2 CAMERE 63 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

61904 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | BUCATARIE INCHISA | PREL. GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 68571 €
AP. 2 CAMERE | DECOMANDAT | FINISAT LA CHEIE | BUCATARIE INCHISA | PREL. GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 68 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare !

68571 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% | APARTAMENT FINISAT LA CHEIE | 2 CAMERE 59 MP | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 59047 €
COMISION 0% | APARTAMENT FINISAT LA CHEIE | 2 CAMERE 59 MP | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 59 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

59047 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT DECOMANDAT 2 CAMERE | TERASA 33 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 72857 €
APARTAMENT DECOMANDAT 2 CAMERE | TERASA 33 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 86 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator/ Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

72857 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | TERASA 32 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 71428 €
2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | TERASA 32 MP | DRUMUL TABEREI | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etajul 3 si are o suprafata generoasa de 84 mp (terasa de 32 mp). Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

71428 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 61904 €
APARTAMENT 2 CAMERE | FINISAT LA CHEIE | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

61904 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 68571 €
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 68 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

68571 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA 47 MP | BALCON | PRELUNGIREA GHENCEA - SERE | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 44761 €
GARSONIERA 47 MP | BALCON | PRELUNGIREA GHENCEA - SERE | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Garsoniera are compartimentare decomandata, este disponibila la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 47 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, cu termen de finalizare în prima jumătate a anului 2022 și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

44761 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | BUCATARIE INCHISA | FINISAT LA CHEIE | COMISION 0% | PREL. GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 61904 €
2 CAMERE | BUCATARIE INCHISA | FINISAT LA CHEIE | COMISION 0% | PREL. GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 63 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

61904 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 68571 €
2 CAMERE 68 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 68 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

68571 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA 42 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI- PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 42900 €
GARSONIERA 42 MP | BALCON | DRUMUL TABEREI- PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Garsoniera are compartimentare decomandata, este disponibila la etaje intermediare si are o suprafata generoasa de 42 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare: Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

42900 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% | 2 CAMERE 73 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 79047 €
COMISION 0% | 2 CAMERE 73 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil doar la parter si are o suprafata generoasa de 73 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

79047 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE 84 MP | CURTE | D. TABEREI-PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 93333 €
APARTAMENT 2 CAMERE 84 MP | CURTE | D. TABEREI-PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Apartamentul cu 2 camere are compartimentare decomandata, este disponibil la parter si are o suprafata generoasa de 84 mp si o curte de 100 mp Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere, și se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comison 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

93333 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA SPATIOASA 49 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 56190 €
GARSONIERA SPATIOASA 49 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Construit cu responsabilitate si atentie la detalii, noul proiect rezidențial, The Building 73, situat în Prelungirea Ghencea, reprezinta un amestec optim de tipuri de unități spațioase și eficiente. Garsoniera are compartimentare decomandata, este disponibila la parter si are o suprafata generoasa de 49 mp. Locatie Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Detalii compartimentare Proiectul cu regim de inaltime redus numără 22 de unități cu spații generoase de 1 și 2 camere si se adresează cumpărătorilor iubitori de liniște, dornici să locuiască într-o comunitate discretă. Parcarile auto sunt situate la subsolul blocului. Toate unitatile vor fi finisate complet, cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision 0% pentru cumparator. Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

56190 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(