Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 2 camere DECOMANDAT zona centrala finisale calitate premium

78760 €  De vanzare
Noul proiect Delea Veche Rezidential este situat intr-o zona centrala a capitalei imbinand accesul facil catre punctele de interes ale orasului cu tihna unei zone linistite. Delea Veche Rezidential 2 se ridica la cele mai inalte standarde, grija noastra principala fiind siguranta, confortul cumparatorului si linistea pe care i-o ofera un simplu cuvant: ACASA. Imobilul compus din S+P+7E va pune la dispozitie o gama variata de locuinte (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), adaptate celor mai exigente gusturi, remarcandu-se atat prin design-ul indraznet, cat si prin calitatea premium a materialelor folosite. Toate locuintele se predau complet finisate, finisajele fiind la alegerea cumparatorului, obiecte sanitare în bai, centrală termică individuală, calorifere, contorizare individuală. De asemenea, imobilul dispune si de locuri de parcare, atat la interior, cat si la exterior. Scara de acces a blocului va fi deservita cu 2 ascensoare cu o capacitate de 6 persoane. VECINATATI: Mega Image Shop&Go, Modelier, Trezorerie Sector 3, Trattoria Il Calcio, Universitatea Hyperion, Bitdefender, Restaurant La Mama, Biserica Delea Noua Metrou : Piata Muncii Ratb: 70, 79, 40, 56, N109, 104

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 283
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 55 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 1/7
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Piata Muncii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bucuresti, Piata Muncii  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere casa Bucuresti, Piata Muncii - 500 EURO lunar Piata Muncii, Bucuresti

Pentru grupuri muncitori, Piata Muncii, 3 minute metrou, Inchiriez vila P+3, 430 mp, 12 camere, 6 grupuri sanitare, doua bucatarii, 2 scari acces, curte 200 mp, centrala termica proprie, apa, gaze, curent. PRET: 500 lei. Case de inchiriat - Sectorul 2 , Case de inchiriat - Bucuresti

500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(