Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Pajura - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Apartament cu 2 camere de vanzare. Locuinta este pozitionata in zona de nord a capitalei, in cartier Pajura. Locuinta este foarte luminosa, avand geamuri mari ce ofera o lumina naturala pe tot parcursul zilei. Proaspat renovat - zugravit, instalatia sanitara refacuta, parchet reconditionat, usa metalica etc. Locuinta nu are finisaje facute,astfel cumparatorul are optiunea de a finaliza apartamentul in functie de cum doreste. Suprafata este de 50.42mp cu o logie mare(balcon) de 6,19 mp. Apartamentul este semi-decomandat, cu geamurile exterioare din termopan (inclusiv balconul). Compartimentat in 9 incaperi cu 2 Holuri de access si 2 spatii mari de depozitare. (unul este folosit ca si dressing). Acces rapid catre orice zona a orasului, cu metrou(Jiului) la 15 minute de mers pe jos si mijloace de transport in comun cu statia la 30 de secunde distanta (86/65). Scoli, gradinite si supermarketuri la maximum 5 minute de mers pe jos. Zone importante in apropiere: -Parcul Herastra - 12 minute pe jos -Romexpo - 8 minute pe jos -Casa Presei - 10 minute pe jos -Baneasa mall - 15 minute cu masina -Aeroport - 20 Minute cu masina Pretabil atat pentru familii (exista ramapa pentru carucior de copii) cat si pentru Business-uri(Coafor ,magazin, cabinete de diferite tipuri, AirBnB, inchiriere regim hotelier - acestea datorita amplasarii si faptului ca este la parter) sau locuinta pentru persoane varstnice cu acces rapid afara si la spatii verzi. Cartierul Pajura este un cartier linistit cu o multitudine de zone verzi, lucru de care se bucura automat locuinta deoarece vis-a-vis sunt gradini si zona verzi de relaxare. Fara probleme cu locurile de parcare. Apartamentul se vinde ca in poze.

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Pajura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Pajura  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Pajura - 120000 EURO Pajura, Chitila

Soseaua Chitilei nr.50/ bloc 2020/ 54 mp+ 30 mp / 2 parcari- curte Pentru contact , va rog sunati la numarul respectiv +40**********00 2 camere - Sectorul 1 , 2 camere - Bucuresti

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(