Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Dorobanti - Perla, apartament nou de 2 camere

176000 €  De vanzare
Va oferim spre vanzare apartamente noi intr-un bloc rezidential de calitate superioara, cu un amplasament foarte bun, in zona Capitale, care se remarca prin siguranta structurii si confortul sporit al apartamentelor. Blocul se afla la finisajele finale si va fi complet gata in luna mai 2018. Cladirea are un regim de inaltime S+P+4E si cuprinde la parter un spatiu comercial si 7 apartamente. Pe fiecare etaj exista doua apartamente de cate doua camere,decomandate, iar la etajul 4 exista un singur apartament de 4 camere. Cladirea este dotata cu lift. Structura si finisajele: • Imobilul este construit pe cadre de beton armat cu inchideri de caramida Porotherm de 25 cm la exterior si caramida Porotherm la interior. • Sau folosit placi din beton armat de 15 cm care fac sa elimine vibratiile dintre etaje. • Cladirea are izolatie pe exterior din polistiren de 10 cm. • Instalatiile electrice sunt din cupru. • Instalatiile sanitare sunt din pex. • Tamplaria este Salamander, cu geamuri 4 anotimpuri low-e tripan. • Parchetul este triplustratificat. • Usile de interior sunt celulare si sunt din Grecia. • Usa metalica de la intrare este din Grecia. • Aer conditionat. • Centrala de apartament. • Gresie si faianta Italia. • Interfon Motivele pentru care ai alege acest nou proiect sunt o amplasare centrala, blocul se afla la 2 minute de Calea Dorobanti cat si de Calea Floreasca si la 10 minute de Guvern. Cladirea se afla pe o strada retrasa. In zona se regăsesc multe puncte de interes, precum cafenele, banci, magazine, restaurante, Instituții comerciale, centre de învățământ (Academia de Studii Economice, Colegiul German Goethe, Liceul I.L.Caragiale), supermarket-uri, spitalul de urgenta Floreasca, Clinica Regina Maria. De asemenea, locatarii au acces rapid la metrou, statia Stefan cel Mare și la mijloacele de transport în comun RATB, tramvaiele 1,10,34,46 si autobuzele 301,331,335,182. Apartamentele vin cu baile complet mobilate si utilate. Va prezentam apartamentul nr.1 de la etajul 1. Apartamentul are 2 camere, decomandate, cu 1 baie si o logie. Camera = 21.57 mp Camera + logie = 27.73 mp Bucatarie = 8.10 mp Baie = 6.78 mp Hol = 6.86 mp Suprafata utila = 71.04 mp Suprafata construita = 88 mp Pret = 176.000 euro Pretul include toate taxele.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 01-09-2023
Vizualizari 646
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 71 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 1/4
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Dorobanti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Dorobanti  - 63000 EURO Proprietar 63000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Dorobanti - 63000 EURO Dorobanti, Dobroesti

Vand apartament 2 camere, situat pe str. Marului, nr. 17, in Dobroesti (Dragonul Rosu). Locuinta se afla la et. 3/4, se vinde complet mobilat si utilat, dispune de centrala termica, aer conditionat, loc de parcare. Suprafata totala 58 Suprafata utila 50 Pret 63.000 euro, negociabil. Direct proprietar 07******27 2 camere - Dobroesti , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Bucuresti, Dorobanti  - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Dorobanti - 24000 EURO Dorobanti, Pantelimon

Garsoniera confort 3 cu imbunatatiri, centrala proprie, bucatarie proprie, aer conditionat, termopane, usa metalica. Zona Cora Pantelimon. 24.000 € negociabil 1 camera - Pantelimon , 1 camera - Bucuresti - Ilfov

24000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(