Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Duplex Parter 2 Camere Tip 2A Cloud 9 Residence Aviatiei

116500 €  De vanzare
Cloud9. Acasa, in al noualea cer. Cloud9 este solutia pentru oamenii in miscare, care, pe langa comfortul si linistea unei case bine gandite, isi doresc si o pozitie strategica, care sa satisfaca cerintele unei vieti in continua schimbare. Am investit pasiune, vise si emotii care se observa, discret, in fiecare detaliu, in design-ul unic, in caldura acestui spatiu caruia ii vei spune, in curand, acasa. Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, luminozitatea extraordinara data de spatiile vitrate mari, spatiul generos, compartimentarea inteligenta, garantia unei constructii sigure, toate acestea te vor face sa fii mandru de casa ta. Localizare Cloud9, este un nou complex rezidential premium dezvoltat de 21Residence, in Aviatiei, pe Soseaua Pipera nr. 61 (langa Directia Permise Auto). Autoportret Cloud9 include 820 de apartamente din care: 64 garsoniere, 232 de studio-uri, 376 apartamente cu 2 camere, 72 apartamente cu 3 camere, 18 duplexuri cu 2 camere, 50 duplexuri cu 3 camere, dimensiunile apartamentelor variind intre 48mp - 144 mp utilizabili. Toate acestea vin alaturi de .. locuri de parcare, totul pentru un confort bine gandit. Un proiect dezvoltat de 21Residence, o echipa de dezvoltare imobiliara curajoasa, unita de acelasi scop: sa imbunatatim standardul de viata al oamenilor, oferindu-le locuinte cu adevarat facute sa dureze o viata! De aproape 30 de ani construim, promovam si vindem apartamente pentru oameni inspirati, impunând acelasi filtru riguros al calitatii. Am reusit sa ne diferentiem într-o piata foarte competitiva datorita seriozitatii noastre, atentiei deosebite la detalii, superioritatii produsului finit, precum si a produselor oferite de partenerii nostri, nume recunoscute pe plan national si international. Reputatia ne-am castigat-o in timp, prin multumirea clientilor nostri. Spatiile propuse de noi sunt constructii solide, foarte incapatoare si luminoase, cu estetica si finisaje rafinate si moderne, cu un grad de confort ridicat si o lista extinsa de dotari si facilitati ce cresc calitatea vietii, asa cum ne-o dorim. Cloud 9 este cel mai recent proiect al nostru, un proiect gandit la cele mai inalte standarde de calitate, cu design unic si adaptat unui stil de viata occidental, amplasat în zona de nord a capitalei. Continuam astfel cateva dintre proiectele noastre de success 21 Residence Politehnica (Militari), 20th Residence (Splaiul Independenței) si 19th Residence (Orhideea).

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 122
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 22/11
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Aviatiei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Aviatiei  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Aviatiei - 10500 EURO Aviatiei, Pipera

Particular, vand Studio dublu, decomandat, sup.utila 45 mp+ balcon 5mp, sup.totala 49mp, situat in Ivory Residence, cel mai aerisit complex rezidential din zona de nord, finalizat 2022, finisaje de calitate, bucatarie utilata, mobilat complet, electrocasnice/ tv smart led, totul nou, aer conditionat, centrala termica, incalzire prin pardoseala, loc de parcare in garajul suprateran contra cost (12.000€).Ideal investitie inchiriere/airbnb. Ap se afla pe Bd.Pipera nr.1 in spate la OMV 2 camere - Voluntari , 2 camere - Ilfov

10500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(