Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament la casa cu 2 camere intrare direct din strada

49900 €  De vanzare
Va oferim un apartament la casa cu intrare direct din stradă, apartamentul este renovat , format din doua camere confortabile,cu bucătărie spațioasa, grup sanitar și are o curte comuna în spatele casei cu o boxa pentru depozitare. Pentru detalii și vizionare răspund la telefon nr .0756697100. Maria Iercan,consultant imobiliar PropertyLab.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 25-08-2021
Vizualizari 896
Persoane interesate 851

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Confort: 2
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este Podgoria zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Arad, Arad  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Arad, Arad - 72000 EURO Podgoria, Arad , jud. Arad

Apartament cu 2 camere situat in zona Podgoria Catedrala Apartamentul este situat la parterul unui bloc cu 4 etaje si are o suprafata de 59 mp compusa din: bucatarie, living, dormitor, hol, camara, hol pasaj, baie. Apartamentul dispune si de un loc de parcare platit la recons pana la sfarsitul anului cu posibilitate de prelungire. Geamurile, instalatia electrica si instalatoa sanitara au fost schimbate in 2014. Cablurile tv sunt trase prin perete in bucatarie, living si dormitor. Peretii exteriori izolati termic. Imobilul este pretabil atat pentru a locui cat si ca investitie in vederea inchirierii. Apartametul se vinde mobilat si dotat cu electrocasnice (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, masina de uscat rufe, clima, frigider, tv, plita electrica, cuptor electric) La 1 minut de mers pe jos este magazin Profi. La 2 minute de mers pe jos farmacie, statie tramvai/autobus, parc, biserica La 5 minute de mers pe jos malul muresului si centrul orasului. De la adresa se pot inscrie copiii la scoala gen. nr. 5 fara nevoia de a face flotant. 2 camere - Arad , 2 camere - Arad

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Arad, Arad  - 124900 EURO Proprietar 124900 €
Vanzare apartament cu 3 camere Arad, Arad - 124900 EURO Podgoria, Arad , jud. Arad

Vand apartament 3 camere in bloc nou construit, Iuliu Maniu Residence. Apartamentul este situat la etajul 5, cu orientare spre Podgoria, acces cu 2 lifturi si este alcatuit din 2 dormitoare, living open space cu bucatarie, baie cu cada, 2 holuri, balcon cu sticla laminata securizata. Imobilul este dotat cu centrala termica si sistem de incalzire in pardoseala cu termostate individuale in fiecare camera. Apartamentul are propriul loc de parcare. Dotari: -Parchet laminat Egger de 8 mm pentru trafic intens -Sistem de incalzire in pardoseala cu termostate individuale in fiecare camera. -Centrala termica -Loc de parcare propriu -Clima cu Wi-Fi -Masina de spalat cu uscator -Masina de spalat vase -Plita incorporata pe gaz -Cuptor incorporat pe curent -Hota -Tamplarie PVC tripan -Usi interioare MDF -Gresie si faianta Italia -Videointerfon -Baie cu cada si geam -Pereti interiori ziditi cu BCA -Bloc din zidarie BCA si diafragme de beton. -Izolatie termica si fonica Pentru mai multe informatii va rog apelati: 07********13 Nu colaborez cu agentii. 3 camere - Arad , 3 camere - Arad

124900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Arad, Arad  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare apartament Arad, Arad - 52000 EURO Podgoria, Arad , jud. Arad

Maria Silaghi Vand apartament foarte bine pozitionat Vand apartamaent cu doua camere semidecomandat,mobilat ,geamuri termopan,incalzire proprie,baie cu geam,langa liceul Sabin Dragoi,etaj IV.Exclus agentii.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Arad, Arad  - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Arad, Arad - 89000 EURO Podgoria, Arad , jud. Arad

De vanzare ap 3 cam, Podgoria, etj 2, centrala termica, usa metalica la intrare, termopane, mobilat, etc. 3 camere - Arad , 3 camere - Arad

89000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Arad, Arad  - 62999 EURO Proprietar 62999 €
Vanzare apartament cu 2 camere Arad, Arad - 62999 EURO Podgoria, Arad , jud. Arad

Vand apartament la casa, cu 2 camere, parter, zona Podgoria-Arad, in suprafata de 80 mp, pozitionat aproape de Consiliul Judetean Arad, vis-a-vis de lacul Padurice, foarte aproape de toate mijloacele de transport. Apartamentul este compus din: 2 camere, bucatarie, baie cu dus, hol, pivnita proprie, centrala termica pe gaz, termopane, mobilat si utilat total! Pret 62999 Euro negociabil! Telefon : zero sapte patru patru sapte noua noua cinci patru trei! 2 camere - Arad , 2 camere - Arad

62999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Arad, Arad  - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare apartament Arad, Arad - 67000 EURO Podgoria, Arad , jud. Arad

Pacurar Luminita Vand apartament 2 camere Apartamentul este cu 2 camere semidecomandat intr-un bloc cu 4 niveluri.Locuinta beneficiaza de ferestre cu geam termopan, centrala proprie pe gaz.Imobil este situat langa Liceul National de Informatica.

67000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(