Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere terenuri constructii Neamt, Humulesti - 0 EURO lunar

 De inchiriat
str.Independentei, Tg.Neamt, (zona Garii)

Pe site din 11-06-2023
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Humulesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Humulesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Humulesti.

Este Humulesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Neamt, Humulesti  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Neamt, Humulesti - 1500 EURO lunar Humulesti, Humulesti , jud. Neamt

Apartament 2 camere, complet mobilat si utilat,cu toate accesoriile. Pt detalii, sunati. Pozitie centrala, deasupra biotest.. Ofer poze. 2 camere - Humulesti , 2 camere - Neamt

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Neamt, Humulesti  - 156900 EURO Proprietar 156900 €
Vanzare casa Neamt, Humulesti - 156900 EURO Humulesti, Humulesti , jud. Neamt

De vanzare casa in Humulesti , foarte aproate de Targu Neamt. Casa este construita din BCA pe fundatie de piatra si beton cu acoperis din tabla LINDAB. Locuinta este structurata in patru camere din care doua dormitoare, un living , o camera tehnica(care poate fi usor transfomata in a doua baie),hol, bucatarie si baie. Proprietatea dispunde de 5832 mp teren imprejmuit in totalitate gardul din fata casei fiind din beton si fier forjat. Portile sunt automatizate. Accesul in locuinta se face prin doua parti prevazute cu usi metalice antiefractie. Casa este izolata exterior cu polistiren de 10 cm si interior cu vata minerala. Incalzirea se face cu o centrala moderna cu peleti. Proprietatea este racordata la reteaua de apa, iar in fata casei se afla canalizarea si gazul metan. Momentan locuinta dispune de fosa septica.D easemenea este racordata si la o sursa de apa potabila din izvoare, captata prin cadere.. Tot pe proprietate mai avem terasa betonata unde este amplasat un foisor din panza, un garaj cu doua locuri de parcare si canal, precum si doua magazii pentru depozitare. Casa se vinde complet mobilata si utilata, mobila fiind din import Italia. Camere: 4 camere Supr. teren: 5832 mp Amprenta: 156 Supr. construita: 156 mp Unitate Suprafata: mp Acoperis: Tabla Garaje: 2 Dormitoare: 2 Bucatarii: 1 Reper: Bai: 1 Tip vila: Individual Anul finisarii: 2021 Supr. curte: 1000 mp Disponibilitate: Imediat Locuri de parcare: 4 Etaj: P+Pod Stare interior: Finisat modern Etaje cladire: 0 Lungime deschidere: 22 Suprafata utila: 130 mp Tip constructie: BCA Stadiu constructie: Finisat Case de vanzare - Humulesti , Case de vanzare - Neamt

156900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(