Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere terenuri constructii 500 mp Giurgiu, Comana - 0 EURO lunar

 De inchiriat
inchiriez teren pentru orice activitate

Pe site din 25-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Comana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Comana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comana.

Este Comana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Giurgiu, Comana  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare casa 4 camere Giurgiu, Comana - 48000 EURO Comana, Comana , jud. Giurgiu

Dirta Florentin Casa de vanzare Comana Giurgiu Casa din caramida constructie 1966 , suprafata utila locuibila 110m2 formata din 4 camere locuit si dependinte, curent electric ,apa potabila, canalizare, internet fibra optica, TVSuprafata toatala teren 451m2Casa este la 50m de primaria Comana si 150m de Parc Aventura ComanaCasa este situata la strada principala si are toate actele necesare vanzarii (cadastru, intabulare, rol fiscal)Terenul are deschidere 8,7m se poate elibera autorizatie de consolidare sau demolare. Proprietar in acte, nu accept schimburi. Pe harta nu sa localizat CORECT!!! Nr contact 0726337222

48000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Comana  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Comana - 38000 EURO Comana, Comana , jud. Giurgiu

Vand teren 1444 mp . Acces optim din DN5 . Locatia se afla la 17 km de Bucuresti . La 11 km se afla parcul natural Comana , un parc de agrement superb. Zona in plina dezvoltare Terenuri - Varlaam , Terenuri - Giurgiu

38000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Casă  de vanzare Comana Parc Aventura Girugiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Casă de vanzare Comana Parc Aventura Girugiu Comana, Comana , jud. Giurgiu

Această proprietate unică oferă o oportunitate rară pentru cei care caută o investiție valoroasă în același timp. Casa care în 1973 a fost reamenajată cu atenție, dispune de 150 de metri pătrați utili, oferind spațiu generos pentru întreaga familie, 6 camere de dormit, 2 holuri, baie cu geam, bucatarie cu pivnita. Beneficiaza de toate utilitățile necesare și perspectivele iminente de conectare la rețeaua de gaze naturale, această proprietate este pregătită să satisfacă nevoile moderne ale locuitorilor. Centrala pe lemne cu boilar pentru incalzire eficienta si apa calda, cu lemne sau electic momentan, sobe de design sau se pot folosi in functie de preferinte. Cu un teren extins de 3170 de metri pătrați, posibilitățile de investiție sunt nelimitate. Amplasamentul privilegiat la doar 30 de metri distanta de Parcul de Aventură Comana transformă această proprietate într-un loc de refugiu pentru iubitorii de natură și aventură. Poți exploata acest teren pentru dezvoltarea unor facilități turistice sau pentru a oferi experiențe unice oaspeților. De asemenea, proprietatea dispune de o deschidere impresionantă de 47 de metri la malul Lacului Neajlovului, ceea ce adaugă un farmec deosebit acestei locații. Aici, poți crea o zonă de relaxare, o plajă privată sau chiar un ponton pentru a te bucura de peisajul lacului în fiecare zi. Această proprietate este mai mult decât o simplă casă - este o oportunitate de a investi într-un stil de viață deosebit și în creșterea valorii tale financiare. Cu toate aceste resurse la îndemână, imaginea ta despre locuință și investiție poate lua amploare. Nu rata șansa de a face parte din această comunitate privilegiată și de a-ți transforma visurile în realitate cu această proprietate impresionantă. Acte la zi, oferim consultanta gratuita si pentru accesare de credite bancare si asteptam colegii nostri la colaborare!

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(